AK Parti Teşkilat Akademisi'nde eğitimler sürecek

AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı'nca 'Teşkilat Akademisi' eğitimlerine İstanbul, İzmir, Manisa, Eskişehir, Bilecik, Aydın ve Muğla'da devam edileceği belirtildi.

Haberler 10.12.2021 - 00:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Ar-Ge ve Eitim Bakanlndan yaplan açklamaya göre, Bu Hikayenin Kahraman Sensin temas ile düzenlenen Tekilat Akademisi eitimlerinde 9uncu haftaya giriliyor. Türkiyenin her ehrinde gerçekletirilen ve ana kademe, kadn kollar, gençlik kollarnn il- ilçe yönetimlerini kapsayan akademi programlar AK Partili yöneticiler, mevcut ve eski bakanlar, milletvekilleri, uzman eitimciler, akademisyenler ve gazetecilerin eitimleriyle sürüyor. Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoann açl konumasyla balayan Tekilat Akademisi eitimlerine, 11-12 Aralkta stanbul, zmir, Manisa, Eskiehir, Bilecik, Aydn, Mulada devam edilecek.

2023 SEçMLERNE GÜçLÜ GRECEZ

Açklamada deerlendirmelerine yer verilen AK Parti Ar-Ge ve Eitimden Sorumlu Genel Bakan Yardmcs Mustafa en, dünya ölçeinde bu denli yaygn ve sistematik siyasi parti eitim programnn gerçeklemediini kaydetti. en, Eitimlerin amacn motivasyonu, inanc, özgüveni, aidiyeti, coku ve heyecan yüksek bir tekilat yaps ina etmek ve tekilat mensuplarnn yeteneklerini daha da artrmak olarak belirledik. Verilen eitimlerin içerikleri tekilat mensuplarnn katlmyla hazrlanan eitim ihtiyaçlar analizine göre belirlendi. Her yl bu içerikleri deitireceiz ve 2023 seçimlerine altyapsyla, birikimiyle, enerjisiyle ve özgüveniyle her zamanki gibi çok güçlü bir AK Parti olarak gireceiz dedi.

Ana Sayfaya Git