AK Parti Yüksekova 6. Olağan Kongresi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen kongrede, AK Parti Yüksekova İlçe Başkanlığına Naci Bilici seçildi.

Haberler 20.11.2017 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Yüksekova lçe Bakanlna Naci Bilici seçildi.

Yüksekova ilçesi Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen AK Parti Yüksekova 6. Olaan Kongresi, sayg duruunda bulunulmas, stiklal Marnn okunmas ve Kuran- Kerim tilaveti ile balad.

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Hakkari Koordinatörü Aye Sula Köseolu, burada yapt konumada, Hakkari ve ilçelerine büyük bir çoku ve heyecanla geldiklerini, vatandalarda da ayn heyecan gördüklerini söyledi.

Kongrelerin önemli olduuna vurgu yapan Köseolu, AK Partinin ümmet ve millet davas güden bir parti olduunu belirtti.

Köseolu, unlar ifade etti:

Bu birlik, beraberlik, sevgi oldukça bizi kimse ykamaz. Ben buraya severek ve gönüllü geldim. Ben istiyorum ki analarn alad, atlarn yakld dalarda artk analar alamasn. Artk atlarn yakld o dalarda sevda türküleri söylensin, bar arklar söylensin. Artk halay hep beraber el ele, kol kola, gönül gönüle beraber oynayalm. Burada sevgi ve mutluluk ortamn beraberce oluturalm.

Toplumun geleceinin bar ve huzur içerisinde olacana inandklarn belirten Köseolu, Bu corafyann her köesinde sevgi türkülerinin söylenmesi için elimizden gelen her türlü gayreti son noktasna kadar göstermeye kararlyz. Girmedik ev, dokunmadk insan, skmadk el brakmayacaz. dedi.

AK Parti Hakkari l Bakan Emrullah Gür de ilçede gördükleri tablo karsnda mutlu ve umutlu olduklarna iaret ederek, u görülere yer verdi:

Bizler mücadele ve hizmet insanlaryz. Bayra tama görevi hangimize verilirse verilsin bizler her daim birlik ve beraberlik içinde mücadelemize devam edeceiz. Büyük Türkiye yürüyüümüzde bizleri terör örgütleri ile birbirimize düürmek isteyen, engellemeye çalanlara kar bugün burada bir olduumuzu, tek yürek olduumuzu, yek vücut olduumuzu Allaha ükür tekrar kantlam olduk.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ve Babakan Binali Yldrmn mesajlarnn okunduu kongrede, Naci Bilici AK Parti Yüksekova lçe Bakanlna seçildi.

Kongreye, Büyükçiftlik Belde Belediye Bakan Rütü Zeydan ve partililerin yan sra çok sayda vatanda katld.

Ana Sayfaya Git