Ak parti zirvesi!

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı 27 Mayıs Perşembe günü Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda gerçekleştirilecek.

Haberler 24.05.2021 - 11:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Türk demokrasi tarihinde kara bir leke olarak anlan 27 Mays 1960 darbesinin 61. ylnda Demokrasi ve Özgürlükler Adasnda olacak. Erdoan, burada düzenlenecek anma programna katlacak.

AK Parti Geniletilmi l Bakanlar Toplants da ayn gün Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Erdoan bakanlnda Demokrasi ve Özgürlükler Adasnda yaplacak.

DEMOKRAS VE ÖZGÜRLÜKLER ADASI

Toplantya, AK Partinin 81 il ana kademe, kadn ve gençlik kollar bakanlarnn katlmas bekleniyor.

Toplantnn gerçekletirilecei önceki ismiyle Yassada, 1960 darbesi sonrasndaki yarglamalara ev sahiplii yapmt. Yarglama süreci Babakan Adnan Menderes, Dileri Bakan Fatin Rütü Zorlu ve Maliye Bakan Hasan Polatkann idamyla sonuçlanmt.

Geçen sene darbenin 60. ylnda, kongre merkezi, müzeler, otel, spor salonu gibi yaplar, sosyal donat alanlar ve geçmite yaananlara vurgu yapan ant ve heykelleriyle yeniden düzenlenen Yassada, Cumhurbakan Erdoann katld törenle Demokrasi ve Özgürlükler Adas olarak hizmete açlmt.

Ana Sayfaya Git