Ak Parti ziyaretleri sürüyor

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın: "Çözüm süreci, Kandil'deki terör baronları tarafından baltalanmış ve bitirilmiştir"

Haberler 05.11.2021 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakanlnn ilçe ilçe 2023e sloganyla gerçekletirdii çalmalara merkez Yeniehir ilçesi ile devam edildi. Burada konuan AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydn, çözüm sürecinin Kandildeki terör baronlar tarafndan baltalanp bitirildiini söyledi.

AK PART ZYARETLER

Aydnn organizasyonuyla, il kademeleri ile MKYK üyeleri Abdurrahim Frat ve Suna Kepolu Ataman, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, çüngü Belediye Bakan Ali Suat Akmee ve çermik Belediye Bakan eyhmus Karamehmetolu, Belediye Meclis Üyeleri, 17 ilçenin bakanlar, kadn kollar bakanlar, gençlik kollar bakanlar ve partililerin bulunduu kalabalk bir grup ile beraber Yeniehir ilçesine çkarma yapld. Yeniehire gelen Bakan Aydn ve beraberindekiler, ilçe merkezinde 21 ayr gruba ayrlarak e zamanl olarak program gerçekletirip vatandalarla bir araya geldi.

21 GRUP HALNDEYZ

Pandemi kurallarna riayet edilerek yaplan ziyaret ve bulumalarda vatandalarn beklentilerini, sorun ve taleplerini dinleyen 21 ayr grup halindeki AK Partililer, Cumhurbakan Erdoann selamlarn ileterek her koulda milletin emrinde olduklarnn altn çizdi. Aydn, burada yapt konumada, Parti olarak Diyarbakrn her mahallesinde, her sokanda olma yolculuumuza devam ediyoruz. Bu dorultuda bugün de Yeniehir ilçemizdeyiz. Tüm tekilatmz, tüm birimlerimiz ve yöneticilerimiz birlikte Yeniehirin tamamnda sahada vatandalarmzla bir aradayz. Göreve geldiimizde söylediimiz gibi biz, gönülleri kazanmaya geldik. nsanlarmz hizmetin en güzeline layktr ve çok iyi bir hizmet siyasetini hükümet olarak yapyoruz. Bizim de Tekilat olarak amacmz, hizmet siyasetini gönül siyaseti ile taçlandrmaktr. Bizler Tekilatlar olarak bir yandan 2023 Seçimlerine yönelik sandk çalmalarmz güçlü bir ekilde yürütürken, dier yandan da sahadaki çalmalarmzla hemehrilerimizin yüreine dokunmaya çalyoruz. Diyarbakrmz yaklak 40 yl boyunca maalesef terörle, çatmayla, olaylarla anld. Bu süreç boyunca hepimiz bir bütün olarak zarar gördük. Sonucunda da her anlamda geride kaldk. Bu kayp 40 yln telafisi için Cumhurbakanmzn liderliinde büyük bir gayretle çaba sarf ediyoruz. AK Parti iktidarlar boyunca bölgenin ekonomik, sosyalojik, ticari ve kültürel kalknmas için sürekli bir çaba içerisinde olduk. Bu çabalar sonuç verecek ve bir kaç yl içerisinde muadil illerle 40 yllk arann kapanmaya baladn inallah göreceiz diye belirtti.

KÜRTLERLE LGL DEVRMLER

AK Parti hükümetleri olarak Cumhurbakanmzn öncülüünde Kürtlerle ilgili her biri devrim niteliinde admlar attklarn, OHALin kaldrlmasndan Kürtçe televizyonlara kadar onlarca adm CHPnin ahlakszca yapt kar çkmalarna ramen gerçekletirdiklerini kaydeden Bakan Aydn, Kürt Meselesini yasal deiiklikler, açlmlar ve süreçlerle ortadan kaldrmak için çok emek verdik. Cumhurbakanmz 9 Temmuzda Diyarbakr mitinginde yapm olduu konumada çözüm sürecinin HDP ve kandil tarafndan sabote edilerek bitirildiini ifade etmiti. Terör örgütünün yönetici kadrosunda yer alan terörist ba Duran Kalkan, bu hafta kendilerine Avrupadaki dostlarndan, süreçler devam ederken, çatmay sürdürün, silahlar brakmayn diye sürekli talimatlar geldiini itiraf etti. Kürtleri deil Avrupay dinlediler. Bu malumun ilanyla bir kez daha tescillenmitir ki çözüm süreci, Kandildeki terör baronlar tarafndan baltalanm ve bitirilmitir. Biz her zaman her yerde unu ifade ediyoruz ne terör örgütünün ne de HDPnin Kürtlerin menfaatine bir istei, çabas asla olmad. Bunlar kendileri ve aileleri için konforlu bir yaam, Kürt gençlerinin kan üzerinden ina ettiler. Kürt gençlerinin kann Türk Solunun pespayelerine, Avrupal elitistlere kurban ettiler. Bu yaptklar ihanetler yetmezmi gibi, imdi de Kürtlere yaplan bütün kötülüklerin anas CHP ile bir olup AK Partiye kar ittifak kurdular. Bizler inanyoruz ki Kürt kardelerimiz bu yaplanlara kar en güzel cevab 2023 seçimlerinde verecektir. Kürt kardelerimiz kendilerine yaplan ihanetin bedelini soracak ve CHP-HDP ittifakn sanda gömecektir diye konutu.

Renkli görüntülere sahne olan Yeniehir bulumasnda vatandalar AK Partililere yakn ilgi gösterdi. Vatandalarn talep ve ikayetleri notlar halinde ilgili yerlere iletilmek ve çözülmek üzere alnd. Yeniehir ilçesindeki programlar ilçe gençleri ile yaplan hal saha futbol dostluk maç ile tamamland.

Ana Sayfaya Git