AK Parti’de büyük dönüşüm başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi, "büyük dönüşüm" başladı. AK Parti'de 2023 vizyonuna uygun kadroların kurulması için düğmeye basıldı

Haberler 05.08.2020 - 00:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Bakan Yardmcs Erkan Kandemir, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann, AK Partiyi Cumhuriyetin 100üncü ylna ve 2023 ötesine tayacak kadrolarn kurulmasn istediini belirterek, Bizim dostlarmz yani yaslandmz yer milletin ta kendisidir. Bizim milletimizle gönül bamz vardr dedi. Tekilatlardan sorumlu Genel Bakan Yardmcs Kandemir, AK Parti tekilatlarnn hedeflerini anlatt:

DNAMKLER OKUYORUZ

l ve ilçe kongrelerimiz yeniden balyor. Temel yaklammz u: Halkn nabzn tutan, sahann fotorafn net çeken, sorunlar doru tehis eden, çözüm önerilerini ileten, tecrübeyle gençliin bulutuu bir tekilat modeli. Hem yeni sosyolojinin yani toplumsal dinamiklerin okunmas hem de yeni metotlarn uygulanmas yönünde bir çabamz var.

AK Parti sivil bir hareket, devletlemeden, devleti millete hizmet için çaltrmaya devam edeceiz. Vatanda eletirisi ve sitemi bizim için büyük bir nimet, AK Partiye duyduu güvenin ve beklentinin göstergesi. Milletle kurduumuz ilikide hizmet odaklyz.

Vatandatan 4 konuda heyecan verici dönü aldk. Bunlar; Ayasofya, terörle mücadele, pandemi sürecinin yönetimi ve ekonomideki mikro dokunularn günlük hayattaki karl.

ÖZELLKL BR KONGRE OLACAK

Cumhurbakanmzn bizden istedii AK Partiyi 2023 ve sonraki yllara tayacak kadronun kurulmas. l ve ilçelerde halkn nabzn doru yanstan, toplumsal deerlerle, AK Partinin temel ilkeleriyle mutabk yörede tannan ahlakl, düzgün, heyecan, vizyonu olan isimleri tekilata kazandrmaya gayret ediyoruz. AK Parti Büyük Kongresi yeni eylerin söylendii özellikli bir kongre olacak.

KADINLARA DAHA FAZLA GÖREV

Cumhurbakanmz, kadn temsiline de çok özel önem veriyor. Artk yaygn ve youn ekilde kadn ilçe bakan, il bakan da görmek istiyor. Cumhurbakanmz, vatandan ban çevirdiinde bir AK Parti tekilat mensubu görmesini gönül seferberlii gerçeklemesini istiyor.

UMUT VE çÖZÜM SYASET

10.5 milyon üyesiyle AK Parti, benzersiz bir siyasi kurum. Ayrca her yl bir milyon yeni üye hedefliyoruz. Son 2 ayda 250 bin üye kayd yaptk. Bu bile AK Partinin siyasetin merkezinde durduunu umut ve çözüm olduunu göstermesi bakmndan önemli bir kriter.

Cumhurbakanmz, pandemi sürecinde 2 gün üst üste toplam 15 saat tek tek tüm il bakanlarn dinledi. Not ald. lin ihtiyaçlar kadar genel siyasete ilikin görüler de ifade edildi. Bu iletiim ve siyaset yapma tarz da AK Partinin en güçlü yan. Bu heyecan canl tutmaya gayret edeceiz.

Ana Sayfaya Git