AK Parti'de mülakatların son iki günü

Aday belirleme çalışmalarını sürdüren AK Parti'de genel başkan yardımcılarının başkanlığındaki 14 komisyon, milletvekili aday adaylarıyla mülakatlarını sürdürüyor.

Haberler 12.05.2018 - 11:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partide milletvekili adaylarn belirleme çalmalar sürüyor. Parti Genel Merkezinde mülakata alnan Sanatç brahim Tatlses, Mülakat süper geçti, Reis ile birlikte yola devam. dedi.

AK Partide 24 Hazirandaki 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için aday belirleme süreci devam ediyor. Aday adaylaryla mülakatlar, genel bakan yardmclar bakanlndaki 14 komisyon tarafndan yaplyor. Komisyonlarda iki Merkez Karar Yönetim Kurulu, bir Kadn Kollar Merkez Karar Yönetim Kurulu, bir Gençlik Kollar Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi de bulunuyor.

SON GÜNE GRLYOR

Komisyonlar, 7 bin 340 aday adayyla mülakatlar bu akam tamamlayacak. Buradan çkacak sonuçlar üst komisyona iletilecek. Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoan bakanlndaki üst komisyonun deerlendirmeleri sonucu milletvekili adaylar belirlenecek. Bu tespitlerin ardndan 21 Maysta liste Yüksek Seçim Kuruluna teslim edilecek. Aday tantm toplants ise 25 Maysta yaplacak.

TATLISESN MÜLAKATI

zmirden aday aday olan sanatç brahim Tatlses de mülakat için AK Parti Genel Merkezine gitti. Genel Merkezde yaklak bir saat kalan Tatlses, çkta gazetecilere açklamada bulundu. Tatlses, Mülakat süper geçti, Reis ile birlikte yola devam. dedi.

Tatlses, neden zmirden aday aday olduunun sorulmas üzerine de çünkü oraya yerletim, bütün her eyim orada. ifadesini kulland. Siyasete girmesi durumunda neler planladna yönelik soru üzerine de Tatlses, Planmz yok. Beyfendinin yannda durmak yeter bize. Beyfendinin yannda olmak yeter. dedi.

Ana Sayfaya Git