AK Parti'de teşkilat eğitimi başlıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partilerinde ekim ayında başlayacak kongre süreciyle beraber teşkilatın eğitime alınacağını, 9 ay sürecek çalışma kapsamında partinin 18 yıldır hayata geçirdiği projelerin yanı sıra ilkelerinin ve değerlerinin parti üyelerine anlatılacağını söyledi.

Haberler 17.09.2019 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Da, tekilat eitiminin Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann bir önceki Merkez Yürütme Kurulu toplantsnda verdii talimatnn ardndan hazrlanmaya balayan bir çalma olduunu, Tantm Medya, Ar-Ge ve Tekilat bakanl olarak birlikte çaltklarn ifade etti.

Partilerinde düzenlenen siyaset akademisiyle bugüne kadar parti içinden ve dndan 100 binden fazla insana eitim verdiklerini hatrlatan Da, Ekim aynda kongre sürecimizin balamasyla tekilat eitimine de balayacaz. Tek seferde 10 binden fazla üyemize eitim vereceiz. Bir nevi davamz, ilkelerimizi ve deerlerimizi ortaya koyacak bir eitimi tüm tekilatlarmza yapacaz. Tüm tekilatmzn bir yenilenmeden ve tazelenmeden geçirmi olacaz. Önce eitimlerimizi yapacaz sonra bunu kongreyle taçlandrma imkan bulacaz. dedi.

AK Partide tekilat eitimi balyor

Tekilat üyeleri için çok kapsaml bir eitim hazrladklarn dile getiren Da, unlar kaydetti:

Ayn zamanda sosyal medya, kiisel geliim noktasnda, kriz çözme toplant yönetimi konusunda eitimler vereceiz. Tekilatmzn büyük bir ksm bunlardan haberdar ancak toplu bir ekilde sistematik bir anlatm ekliyle yaplacak eitimlerin faydal olacan düünüyoruz. Bir yenilenme tazelenme ve yepyeni bir durum ortaya çkyor. Biz 18 yln 17 yl iktidar olmu bir siyasi partiyiz. Bu süreçte, AK Partide siyaseti hep bayrak yar olarak gördük. Dolaysyla dinamik bir tekilat yapsna sahibiz. Uzun yllar daha iktidarda olacak bir heyecanmz cokumuz var. Bu kadrolar siyasete hazrlamak ülkemize bizim borcumuz olarak düünüyoruz.

Da, iktidarlar boyunca Türkiyede salk, eitim, ulatrma konusunda yaptklar çalmalar anlatacaklarn vurgulayarak, nallah yaayacaz eitim çalmas sayesinde birçok kardeimiz hem kadrolarda ciddi anlamda ülke yönetimi noktasnda geldiimiz boyut, partimizin misyonu, vizyonu 2035 ve 2023 hedeflerini nasl hayata geçireceimizi ortaya koyacak bir çalmay hep birlikte gerçekletireceiz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git