AK Parti'de toplantılar telekonferans yoluyla yapılıyor

AK Parti'de, ana kademe kadın kolları ve gençlik kolları başkanları, il yöneticileriyle gerçekleştirecekleri toplantıları yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde telekonferans yöntemiyle yapmaya başladı.

Haberler 20.03.2020 - 11:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Koronavirüs önlemleri kapsamnda ana kademe yöneticileri ile il yöneticilerinin daha salkl bir ortamda toplant gerçekletirebilmesi için AK Parti Genel Merkezi toplant salonunda AR-GE Bakanl tarafndan bir telekonferans stüdyosu oluturuldu.

lk toplantlar ise AK Parti Kadn Kollar Bakan Selva çam ve Gençlik Kollar Bakan Ahmet Büyükgümü tarafndan bütün il bakanlarna ayr ayr balanlarak gerçekletirildi.

Büyükgümü, kongre süreçlerinin koronavirüs nedeniyle ertelendiini hatrlatarak, unlar kaydetti:

Ayn zamanda illerimizde, ilçelerimizde ve genel merkezde yapacamz yönetim kurulu toplantlarn ve dier çeitli toplantlarmz da gerçekletirmiyoruz tedbir amaçl olarak. Özellikle genel merkezimizde yapacamz, il bakanlarmzla yaptmz bulumalar bu çerçevede erteledik. Türkiyenin her yerinden arkadalarmzn burada bir araya gelmesi salk açsndan sakncalar dourabilir diye düündük.

Alnan tedbirlerin vatandala ve parti üyeleriyle paylalmas için bilgilendirici faaliyetlere de devam etmeleri gerektiini belirten Büyükgümü, Buras bizim AR-GE Bakanlmzn oluturduu bir telekonferans stüdyosu. Buradan zaten uzunca bir vakittir tekilatlarmzla iç eitim çalmalarmz ve toplantlarmz telekonferans yöntemiyle uygulayabiliyorduk. Bu, açkças bu dönemde de bizim açmzdan güzel bir imkan oldu. diye konutu.

AK Parti Gençlik Kollarnn 81 il bakanyla telekonferans yöntemiyle bir araya geldiklerini anlatan Büyükgümü, Hem koronavirüs tedbirlerinin uygulanmasna ilikin tekilatlarmz nasl bilgilendireceimizi hem de toplantlarmz nasl bu tedbirlere uygun ekilde organize edeceimizi beraber konumu olacaz. dedi.

Büyükgümü, AK Partinin kurulduu günden bu yana siyasi çalmalarnda teknolojiyi en üst seviyede kullanan bir siyasi parti olduunu söyledi.

AK Parti Tantm ve Medyadan Sorumlu Genel Bakan Yardmcs Mahir Ünal da bu çerçevede 81 ilin tantm ve medya bakanlar ile telekonferans yöntemiyle bir toplant yapacak.

Ana Sayfaya Git