AK Parti’de yenilenme ve gençleşme atağı

AK Parti’de bir taraftan 7. kongre hazırlıkları diğer taraftan partideki yenilenme çalışmaları sürdürülüyor. Oluşturulan özel ekip Anadolu’da il il tarama yaparak saptanan isimleri partiye davet edecek. Bu isimlerin bazılarına daveti bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak. Yenilenmeyle birlikte AK Parti kadrolarındaki genç kesim ağırlığı büyük oranda artacak.

Haberler 18.11.2019 - 12:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kongre sürecinde toplumda sevilen kiileri saflarna katmak isteyen AK Parti, alana çkt. Oluturulan özel ekip Anadoluda il il tarama yaparken saptanan isimlere parti yönetiminin onaynn ardndan davet gidecek. Bu isimlerin bazlarna daveti bizzat Cumhurbakan Tayyip Erdoan götürmesi planlanyor. AK Partide 7nci kongre için çalmalar devam ederken, toplumda sevilen ve sözü dinlenen isimlerin partiye kazandrlmas için de çalma balatld. Cumhurbakan Erdoann toplumun Ömerleri ve Ayeleri olarak niteledii bu isimlerle ilgili tekilatlarda çalma hzland. Erdoan, Öyle isimler bulun ki, o ilin Ömeri olsun. Sözüne güvenilen isimler olsun. aibesi olmasn demiti.

GÜç VERN MESAJI

AK Parti Tekilat Bakanl biriminde görev yapan koordinatörlerin siyasi kimliklerinden syrlarak normal vatanda gibi sokak aratrmas yapt örenildi. Yeni dönemde oluacak kadrolarn içinde genç kitlenin de arlkl olaca belirtiliyor. Toplumda sözü dinlenen isimlerin partiye kazandrlmas için üye seferberlii de hayata geçirildi. Kitlelere sözünü geçirebilen isimlere Türkiyenin içinde bulunduu hassas süreç bir kez daha hatrlatlarak, bu süreçte AK Parti kabinesi ve Cumhur ttifakna güç vermeleri çars yaplacak.

DAVET ERDOANDAN GELEBLR

Tekilatlar bu isimleri belirledikten sonra bunlarla ilgili parti yönetimi de deerlendirme yapacak. Partinin deerleri ile çelimeyen ama bugüne kadar partiye uzak duran isimler davet edilecek. Bu isimlerin konumu ve durumlarna göre baz çarlar Cumhurbakan Erdoann yapmas planlanyor.

Ana Sayfaya Git