AK Parti'den belediyelere "gönül sofrası" çağrısı

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığınca partili belediyelere ramazan dolayısıyla gönderilen mesajda, şatafatlı protokol sofraları yerine çat kapı iftarlarla "halkın gönüllerine misafir olunması" istendi.

Haberler 07.05.2019 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Bakanlnca, ramazan dolaysyla partili belediyelere mesaj gönderdi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Bakan Yardmcs Mehmet Özhasekinin imzasyla gönderilen mesajda, Ramazan ay, aziz milletimizle gönül birlikteliimizi zirveye tadmz aydr. Ayn zamanda ruhumuzu topyekun yükselteceimiz birlik, beraberlik ve paylam zamandr. deerlendirmesinde bulunuldu.

Ramazanda, yoksulun, aç ve susuzun halinin bir kez daha hissedilmesi ve anlanmas gerektii belirtilen mesajda, Sofralarmz zenginlere ve öhretlilere deil fakirlere açk olmal. Garip gurebaya, yetime ve öksüze gönül sofralarmz açlmal. AK Parti kadrolar olarak, geçmite olduu gibi bugün de bu ulvi hedefe öncülük etmeliyiz. ifadeleri kullanld.

- Milletimizin deerleriyle bütünlemeliyiz

Belediye bakanlar, meclis üyeleri ve her kademeden parti yönetimindekilere Ramazann ruhuna uygun çalmalar yaplsn. çarsnda bulunulan mesajda, unlar kaydedildi:

Protokol sofralar yerine daha çok bu ramazan çat kap iftarlarla vatandalarmzn gönüllerine misafir olmalyz. atafatl ve lüks mekanlarda toplu iftarlara katlmak, milletimizin nazarnda kabul görmemektedir. Halka yönelik yaptmz programlarda ramazann ruhuna uygun sanatçlar tercih edilmeli ve yüksek bütçeli organizasyonlardan kaçnlmaldr. Bizler milletin barndan doan bir siyasi hareket olarak güzel örnekler ortaya koymal ve milletimizin deerleriyle bütünlemeliyiz. Gönül sofralarnda misafir olduumuz ailelerin derdiyle dertlenecek, mutluluuyla mutlu olacaz.

Ana Sayfaya Git