AK Parti'den, koronavirüse karşı dayanışma kampanyası

AK Parti TBMM Grup Başkanlığı, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlere katkı sağlamak amacıyla "Toplumsal Dayanışma ve Yardım Kampanyası" başlattı.

Haberler 31.03.2020 - 11:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Grup Bakanlnca yaplan açklamada, insanln kar karya kald Kovid-19 hastalnn yol açt krizin üstesinden gelebilmek ve koronavirüs ile ilgili mücadeleden en az hasarla çkmak için Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann açklad hayati tedbirler anmsatld.

Açklamada, u ifadelere yer verildi:

Bu hayati tedbirlere katk olmasna yönelik birliimizi, beraberliimizi, kardeliimizi ve dayanmamz güçlendirmek için AK Parti adna Grup Bakanlmzca, Toplumsal Dayanma ve Yardm Kampanyas düzenlenmitir.

Bu nedenle, milletvekillerimizin 1.000 TLden az olmamak üzere (Tekilat mensuplarmzdan, belediye bakalarmzdan, meclis üyelerimizden ve vatandalarmzdan yardmda bulunmak isteyenlerin de) belirtilen hesap numarasna en geç 20 Nisan 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar yardmda bulunmalar önemle rica olunur.

Kampanyaya katlmak isteyenler, Ziraat Katlm Bankas Kzlay ubesinin, TBMM Adalet ve Kalknma Partisi hesab üzerinden yardmda bulunabilecek.

Açklamay Twitter hesabndan paylaan AK Parti Grup Bakan Naci Bostanc, Herkes katlabilir. Hayrlara vesile olmasn diliyorum ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git