AK Parti'li Akbaşoğlu: CHP anketlerde yüzde 20'nin altına doğru iniş içinde

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimi, anketlerde her şeye rağmen yüzde 20'nin altına doğru iniş içinde olduklarını net gördükleri için hırçınlaşarak, dengelerini yitirerek, ağızlarına geleni söyleyerek kaos ortamında kendilerine yol açmak istiyorlar" dedi.

Haberler 08.01.2022 - 11:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Grup Bakanvekili Muhammet Emin Akbaolu, TBMMde basn toplants düzenledi. Akbaolu, Meclis Genel Kurulunda CHP Grup Bakanvekili Engin Özkoç ile yaadklar tartmay anmsatp CHP yöneticilerinin 17-25 Aralk 2013ten sonra FETÖ ile kol kola olduunu iddia ederek, bunu Genel Kurulda da gündeme getirdiini söyledi.

FOTORAF GÖSTERD

CHP Grup Bakanvekili Engin Özkoçun 2014te, FETÖnün üst düzey yöneticileriyle bir arada bulunduunu söyleyip fotoraflar gösteren Akbaolu, CHP Grup Bakanvekili, bu fotorafn 2013 ylna ait olduunu söyledi. Özkoçun FETÖ liderleriyle boy boy verdii fotoraf, arkasnda 8-9 Nisan 2014 diye yazyor zaten. Hatrlarsanz genel bakan da Kzlay çadrna girmiti ama Ben hiçbir Kzlay çadr görmedim demiti. Maalesef CHP hiyerarik bir yalan içinde hareket ediyor. Ne demiti Klçdarolu, Yalancdan devlet adam olmaz. Evet çok hakl Klçdarolu, yalancdan devlet adam olmaz. Yani Sayn Klçdarolu ve onun referans verecei kimseden devlet adam, Cumhurbakan asla olmaz. Yalan ve yalancdan kimseye hayr gelmez. Bütün bu olup bitenlerin asl sebebi nedir peki? Bata Klçdarolu ve CHP yönetimi, yaplan anketlerde her eye ramen yüzde 20nin altna doru bir ini içinde olduklarn net bir ekilde gördükleri için bu konuda hrçnlaarak, dengelerini yitirerek, azlarna geleni söyleyerek bir kaos ortamnda kendilerine yol açmak istiyorlar. in özü, bu gerçeklie dayanyor. Milletimiz sa duyusuyla bütün olup bitenleri tartyor ve haktan, hakikatten yana tavr koyuyor. Bunun en güzel örneini, Haziran 2023te bir kez daha göreceiz dedi.

Ana Sayfaya Git