AK Parti'li Aydemir: "Faiz ve kur sarmalından birilerinin nemalandığı dönem bitmiştir"

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Faiz ve kur sarmalından birilerinin nemalandığı dönem bitmiştir." dedi.

Haberler 24.11.2021 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aydemir, Mecliste düzenledii basn toplantsnda, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann, Kabine Toplants sonras açklamalarnn, millet nezdinde ferahlatc etkisinin olduunu dile getirdi.

Erdoann Ekonomik kurtulu savan kazanacaz ifadesinin, milletin yüreini ferahlattn belirten Aydemir, Milletimizin bu savata, mücadelede Cumhurbakanmzn, sizlerin yannzdayz diyerek, bizi arayp yürek dillerini ortaya koymasndan memnuniyet duyduk. diye konutu.

Aydemir, yllardr yaplan oyunlarn, AK Parti ile sekteye uradn vurgulayarak, imdi yeniden bu oyunlarn vizyona konulmaya çalldn söyledi. Ancak imdi milletinin yannda bir liderin olduunu belirten Aydemir, kurtuluun üretim ve yatrmla olacana dikkati çekti.

brahim Aydemir, mücadelenin millet ve vatan mücadelesi olduuna iaret ederek, Faiz ve kur sarmalndan birilerinin nemaland dönem bitmitir. ifadesini kulland.

çileri Bakanlnn bütçe görümelerinde yaananlara da deinen Aydemir, terörist yaplara destek verip onlarn vatana yönelmesiyle nemalananlarn, terörle mücadelede ortaya konulan baardan dolay ne yapacaklarn ardn belirtti.

Aydemir, bu çevrelerde, çileri Bakan Süleyman Soylunun dirayetli duruu, yiit ve mert yaklamndan dolay rahatszlk duyulduunu ifade ederek, Teröre kysndan köesinden ya da bazen açktan destek verenlerde müthi bir rahatszlk var. deerlendirmesinde bulundu.

Bütçe görümelerinde verilen arada Bakan Soylunun, doal olan yapp salondan çkmas üzerine, çamur, çukur medyas denilen baz yayn organlarnda Bakan görümelerden kaçt diye manet atldn anlatan Aydemir, O bakan 7 düvele bayrak açm bir adam. Kaçma, ancak sizin zihninizde olur. görüünü paylat.

Ana Sayfaya Git