AK Parti'li Aydemir: "Terörist yapılara karşı binlerce operasyon yapılıyor"

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun liderliğinde, terörle mücadelede destan yazıldığını ve terörist yapılara karşı binlerce operasyonun düzenlendiğini söyledi.

Haberler 23.11.2021 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aydemir, Mecliste düzenledii basn toplantsnda, Plan ve Bütçe Komisyonunda, çileri Bakanlnn 2022 bütçesinin görüüldüünü belirterek, çileri Bakanmzn sunumuyla birlikte 1 yllk faaliyetlerini içeren çalma dosyas... Her bir sayfa için bir kitap yazlacak nitelikte çalmalar yaplyor. diye konutu.

çileri Bakanlnn, vatann bütünlüü, milletin huzuru için ne yaplmas gerekiyorsa onlar hayata geçirdiini anlatan Aydemir, Terörist yaplara kar binlerce operasyon yaplyor. çileri Bakanl kadrolarmz, güvenlik güçlerimiz, 24 saat kesintisiz, uyumadan bir gayret koyuyorlar. çileri Bakanmzn liderliinde bir destan yazlyor. ifadesini kulland.

çileri Bakanlnn çalmalarndan, vatandalarn memnuniyet duyduunu aktaran Aydemir, çileri Bakanlnn bütçesi görüülürken muhalefetin hazmszl, Bakanmza kar tahammülsüzlüü söz konusuydu. çünkü onlarn yumuak karn buras. yorumunda bulundu.

Muhalefetin birbirlerini ihanetle suçlayan bir ittifak yapsna sahip olduunu dile getiren Aydemir, Birbirlerini suçlayan bir yap ve onun karsnda bütün terörist yaplara, vatana ihanet eden kim varsa, bu vatanda gözü olan kim varsa hepsine kar çok dirayetli bir duru sergileyen güvenlik güçlerimiz, çileri kadrolarmz, hepsine ükranlarmz sunuyorum. dedi.

Aydemir, merkez üssü Erzurumun Köprüköy ilçesi olan 4,7 büyüklüünde depremin meydana geldiini belirterek, hemehrilerine geçmi olsun dileklerini iletti.

Ana Sayfaya Git