AK Parti'li belediye başkanlarına 'ramazan' genelgesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisinin belediye başkanlarına ramazan ayı dolayısıyla gönderdiği genelgede, her gün en az 10 kişinin evine telefon ile misafir olunmasını istedi.

Haberler 21.04.2020 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Bakan Yardmc Özhaseki, partisinin belediye bakanlarna ramazan ay dolaysyla genelge gönderdi. Genelgede, koronavirüs tedbirleri kapsamnda toplu iftar, iftar çadr kurulumu ve iftar davetlerinin gerçekletirilemeyeceini hatrlatan Özhaseki, unlar kaydetti:

ae yardmlarnn mümkün olduunca Ramazan balamadan ihtiyaç sahibi vatandalarmza ulatrmaya çalalm. Vefa Sosyal Destek Gruplar ile koordineli olarak ihtiyaç sahibi vatandalarmza durumlarna göre yardm ve scak yemek ikram yaplabilir. Ayrca çat kap iftar sofralarna yaplan sürpriz misafirlikler yerine bizzat belediye bakanlarmz her gün en az 10 vatandamzn evine telefon ile misafir olup yanlarnda olduunu hissettirmelidir. Bu görümede vatandalarmzn ihtiyaçlar sorulmal, gönülleri alnmal ve evde kalmalar hatrlanmaldr. Genelgede sosyal mesafe uyarsn da hatrlatan AK Partili Özhaseki, ramazan aynn hayrlara vesile olmas temennisinde bulundu.

Ana Sayfaya Git