AK Partili Çalık'tan Kılıçdaroğlu'na başörtüsü tepkisi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Başörtüsü yasağını biz kaldırdık" sözlerine tepki gösterdi.

Haberler 20.01.2021 - 00:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Malatya l Bakanlndan yaplan yazl açklamaya göre, Milletvekili çalk, beraberindeki partililerle Malatya Stmapnar bölgesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun Baörtüsü yasan biz kaldrdk açklamasna deinen çalk, unlar kaydetti:

Klçdarolu, daha düne kadar üniversitelerde baörtüsü yasan savunup, TBMMde kabul edilen üniversitelerde baörtüsü yasann kaldrlmasyla ilgili yasann iptali için Anayasa Mahkemesine yaplan bavuruya hem imza atan hem de dilekçesini Anayasa Mahkemesine koa koa götüren isimdir. Daha düne kadar Baörtümle okumak istiyorum diyen genç bir kzmza, Devletin kurallar var, bunlara uymak zorundayz. Yoksa anari olur diyen Klçdarolunun kendisidir. Klçdarolu, sizin hafzanz unutabilir ama milletin hafzas unutmamaktadr. Klçdarolu u sralar çatrdayan Millet ttifakn bir arada tutmak ve mütedeyyin cenahtan oy alabilmek için baörtüsü üzerinden gerçek yüzünüzü gizleyerek yalana, iftiraya, hakarete, martavallara bavuruyor. Fakat Klçdarolu geçmiiniz sizi ele veriyor.

Sadece Klçdarolunun deil, CHPli dier yöneticilerin de baörtüsüyle ilgili ikiyüzlü siyaset yaptklarn belirten çalk, CHP stanbul l Bakan Canan Kaftancolu, Yuppie! Türbanl rektörümüz olmu, uzaya füze göndeririz çok yaknda. Veya atom çekirdeini parçalarz diye dalga geçmi, CHPnin Genel Bakan Yardmcs Selin Sayek Böke ise daha 2016da polis ve askerde baörtüsünün serbest olmasnn laiklie ve anayasaya aykr olduunu öne sürmütü. çekin artk elinizi, dilinizi kadnlardan ve baörtüsünden. deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git