AK Parti'li Çelik: Çirkin sözler, söyleyenin alnına iftira olarak yapışmıştır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına ilişkin, "Cumhurbaşkanımıza dönük söylenen o çirkin sözler, söyleyenlerin alnına iftira olarak yapışmıştır" dedi.

Haberler 26.05.2022 - 00:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Sözcüsü çelik, Twitterdaki hesabndan yapt açklamada, Dün, bir siyasi parti genel bakannn kendisini ve partisini karanlk çevrelerin propaganda aygt haline getirmesine ahit olduk. Sayn Klçdarolunun, Cumhurbakanmzn ülkeden kaçacan söylemesi karanlk odaklarn propagandasnn tercümesinden baka bir ey deildir. Cumhurbakanmz defalarca her türlü bilinen ve bilinmeyen suikast giriimine kar durdu. Türkiyeye hizmeti bir kader gibi yaadn defalarca gösterdi. Cumhurbakanmza dönük söylenen o çirkin sözler, söyleyenlerin alnna iftira olarak yapmtr. Etrafmzda olup bitene bakn. Türkiyenin bu gelimeler karsndaki duruuna bakn. Cumhurbakanmza kaçacak denmesinin kimlerin kara propaganda aygtnda üretildii net görülür. Kimlerin buna alet olduu ise açktr dedi.

MLLETMZDEN GEREKEN CEVABI ALACAKTIR

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann Türkiyeye akla bal olduunun herkes tarafndan bilindiini aktaran çelik, Bunu sorgulamaya kalkanlar, sadece kendilerinin Türkiyeye ballklarn sorgulam olurlar. Milletimiz Türkiyenin devlet bakanna dönük bu iftira kampanyasnn Türkiyeye zarar vermek amac tadnn farkndadr. Karanlk odaklarn yllardr yürüttüü bu faaliyetler, hep hezimete uramtr. Onlarn siyasi aletleri de milletimizden gereken cevab alacaktr açklamasnda bulundu.

Ana Sayfaya Git