AK Partili kadınlar 81 ilde Dilipak'tan şikayetçi olacak

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Abdurrahman Dilipak'ın, İstanbul Sözleşmesi'ni konu aldığı "AKP'nin papatyaları" yazısıyla ilgili 81 ilde suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. İstanbul Sözleşmesi ile ilgili konuşan Çam, "Şayet tüm dertler sona erecekse bence de kaldıralım. Kaldıralım ki değişen bir şeyin olmadığını herkes görsün" dedi.

Haberler 08.08.2020 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Kadn Kollarnn 81 il bakanl Yeni Akit yazar Abdurrahman Dilipak hakknda suç duyurusunda bulunacak. AK Parti Genel Merkez Kadn Kollar Bakan Lütfiye Selva çam, Dilipakn, stanbul Sözlemesini konu ald AKPnin papatyalar balkl yazsnda kulland fahie kelimesiyle ilgili, Bu saldrganlnz, ahlaksz sözleriniz ve iftiraya varan yaktrmalarnzla kendinizi küçültmeyin. Edebe mugayir yazarak kaybettiiniz itibar, yazdnz bu üsluptaki yazlarnzla kamuoyunun dikkatini çekseniz bile geri kazanamazsnz dedi.

çam, AK Partili kadnlardan bahsederek, Erkekleerek deil, kadn kimliiyle, dik duruuyla siyaset yapar. Samimiyeti, mütevazl ve çalkanlyla itham ettiiniz papatya asla olamaz. AK Parti kadn hareketi bir feminist hareket deildir. Hak yolunda, mazlumun yannda, zalimin karsnda, yalnzca ahlakn ve adaletin savunucusudur. Kulluk ve insanlk bilinciyle il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle sokak sokak milletiyle, halkyla hemhal olan bir harekettir ifadelerini kulland.

DERTLER SONA ERECEKSE SÖZLEMEY KALDIRALIM

çam, stanbul Sözlemesine ilikin ise Mesele o deil. ayet tüm dertler sona erecekse bence de kaldralm. Kaldralm ki deien bir eyin olmadn herkes görsün. Bu ie ciddi kafa yoranlara saldrma, bunun üzerinden siyaset yapma, dikkati çekme ve sosyal medyadan takipçilerini artrma hevesinde olanlarn frsatlarn da ellerinden alalm. Bu tartma bitsin ki esas meselemizin çocuklarmz her türlü kötülükten, çirkinlikten ve azgnlktan korumak için gayretle çalanlar rencide edici sosyal medya paylamlar ile bu sorunlarn çözülmeyeceini anlayalm. Esas olan insan yetitirmenin önemini hatrlayalm. Sona erdirelim ki ahlakszln ve rezilliklerin her yerde çoalmasnn esas nedeninin insanln rotasndan çkmas olduunu görmü olalm. Ya ve kuru ne varsa, bir çuvaln içine doldurarak gerçek sorumluluklardan kaçamayacamz görelim. in özüne odaklanalm diye bahsetti.

Ana Sayfaya Git