AK Partili Karacan: CHP'de yemeğin bedelini kim ödeyecekse onun kararını alacaklar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, CHP'de yaşanan kurultay gündeminin parti içi iç mesele olduğunu belirterek, "Yemeğin bedelini kim ödeyecekse onun kararını alacaklardır" dedi.

Haberler 18.07.2018 - 11:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Bakan Yardmcs Harun Karacan, Tekirdan çorlu ilçesinde 24 kiinin öldüü tren kazasnda yaralanan 341 kii arasnda bulunan ve hastanede tedavileri süren vatandalar ziyaret etti. Basna kapal ziyaretin ardndan açklama yapan Karacan, Maalesef geçtiimiz hafta meydana gelen tren kazasnda yaral hastalarmz ziyaret ettik. Ben yarallarmza acil ifalar diliyorum. Hayatn kaybeden 24 vatandamza Allahtan rahmet, kederli ailelerini de basal dileklerimizi iletiyorum dedi.

CHPdeki kurultay söylentilerini de deerlendiren Karacan, 24 Haziran 2018de bildiiniz gibi Türkiyenin yeni Cumhurbakanl Hükümet Sistemiyle ilgili bir seçimimiz vard. Cumhuriyet Halk Partisi o gün, kendi iç ileri, sadece unu söyleyelim, o gün bir yemek yendi. Onun bedeli ve faturasn kim ödeyecek onun tartmasdr. Bunlar iç meseleleridir. CHP bunlar kendi içinde çözecektir. Yemein bedelini kim ödeyecekse onun kararn alacaklardr diye konutu.

Ana Sayfaya Git