AK Parti'li Kurtulmuş: Milletimizin gönüllerinden düşmemeyi başaracağız

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, "Şimdi bizi çok daha zor bir süreç bekliyor. 2023'e kadar olan bu süre içinde gönüllerine girmeyi başardığımız milletimizin gönüllerinden düşmemeyi başaracağız" dedi.

Haberler 15.12.2021 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Kurtulmu, parti genel merkezinde Tantm ve Medya Bakanl tarafndan düzenlenen çalma-eitim kampnda konutu. Siyasetin 10da 1inin konuma, 10da 9unun ise yaplanlar anlatma olduunu söyleyen Kurtulmu, 2023te en büyük gücümüz, hükümetlerimiz döneminde yaplanlar milletimize en iyi ekilde anlatmak. Ortaya konulan ve milletimize bir kez daha anlatlmas, tantm ve medya alanndaki önemli çalmalarn banda geliyor. Yaptklarmz etkin bir ekilde anlatacaz. Bu anlamda her ilde, her ilçede neler yapldn tantm medya bakanlmzda bunlarn verileri var. Bunlarn birebir vatandalarmza anlatlarak tantmnn yaplmas salanacak dedi.

Numan Kurtulmu, sosyal medyay en iyi kullanan partinin AK Parti olduunu belirterek, Sosyal medyann her birisinde etkin bir ekilde var oluumuzu daha da güçlendirmek mecburiyetindeyiz. Özellikle genç neslin sosyal medya üzerinden birçok konudan haberdar olduu, oralardan fikirlerinin olutuu, o mecralar eer iyi kullanlrsa her gün her an binlerce insann katld mitingler yapyorsunuz anlamna gelir. Sosyal medyann da fevkalade iyi kullanlmasn salamamz lazm diye konutu.

GÖNÜLLERDEN DÜMEYECEZ

AK Partili Kurtulmu, sosyal medyann ahlaki kurallar içinde kullanlmas halinde çok deerli iletiim arac olduunu vurgulayarak, öyle konutu:

Bizim siyasetle örendiimiz temel hususlardan birisi de udur; ne yaparsanz yapn, ister konvansiyonel medyay kullann ister sosyal medyay kullann, ister çok gelikin teknolojik araç ve gereçleri kullann sonuçta iletiimin, tantmn en temel fonksiyonlarndan biri yüz yüze iletiimdir. Hepsinden iyicesi bir gönle girmektir. nsanlarn gönüllerine girmek için tabi ki tantmn bütün imkanlarndan yararlanacaz ama insanlara daha fazla vakit vererek, yüz yüze iletiimimizi artrarak, onlarn skntlarn, dertlerini, taleplerini, itirazlarn dinleyerek yüz yüze iletiimimizi çok kuvvetli hale getireceiz. Özellikle 2023ün en kilit meselesinin buras olduu kanaatindeyim. AK Partinin gücü, Recep Tayyip Erdoann toplumsal en önemli gücü, halkn gönlüne girmeyi baarm olmasdr. Halkn gönlüne girmeyi baard için halkn gönlüne girmeyi baardnz için hep birinci parti olarak seçimlerden çkld. Milletin gönlüne girildii için milletin zihnine girildi ve milletin oylar alnd. imdi bizi çok daha zor bir süreç bekliyor. 2023e kadar olan bu süre içinde gönüllerine girmeyi baardmz milletimizin gönüllerinden dümemeyi baaracaz. Gönüllerine girdiimiz vatandalarmzn, kardelerimizin gönüllerinden dümemeyi baaracaz. Bu çok daha zor bir itir. Emek, gayret ve samimiyet ister. nsanlarla birlikte hemhal olmak ister velhasl bu noktada hiç hata etmeyeceiz, gönüllerden dümeyeceiz. Allahn izniyle milletin gönlünden dümediimizde takdirde 2023te 2024te AK Partinindir, Türkiyedir. Türkiyenin gelecei açktr.

AK PART, DEVLET PARTS DELDR

Numan Kurtulmu, AK Partinin sadece Türkiye partisi olmadn, mazlum ve madur halklarn da partisi olduunu söyleyerek, AK Partinin temel özelli AK Parti devlet partisi deil AK Parti millet partisidir. Aradaki fark udur; Türkiyede devlet partilerini de gördük. 28 ubat sürecini söyleyeceim, 28 ubat sürecinde ya da 12 Eylülden sonraki dönemde o zaman iktidarda olanlar, Türkiyede halk tek tip hale getirmek için uramadlar m? Niçin 1 metrelik baörtüsü ile uratlar? Niye lise mezunlarnn katsays ile uratlar? Niye sermayenin bir ksmn yeil, bir ksmn baka renge boyayarak sermayedarlar arasnda da giriimciler arasnda da ayrmclk yaptlar? çünkü onlar devlet partisi zihniyeti ile hareket ediyor ve vatanda istedii gibi tornadan çkm tek tip vatanda haline getirmek istiyorlard. Devlet partilerinin özellii budur. Baz muhalefet söylüyor, Siz devlet partisi oldunuz. Kimin devlet partisi olduunu bu millet çok iyi bilir dedi.

Ana Sayfaya Git