AK Partili Kurtulmuş: Türk toplumunun en sağlam yapısı ailedir

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Ailenin bir şekilde yıpratılması, milletlerin geleceğini ortadan kaldıracak en sinsi virüslerden bir tanesidir. Kadın ve erkek birbirine rakip değil birbirlerini tamamlayan Allah'ın iki değerli yaratığıdır. Türk toplumunun en sağlam yapısı ailedir" dedi.

Haberler 15.08.2020 - 01:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Numan Kurtulmu, Memur-Senin düzenledii Aile Kongresine katld. Memur-Sen Genel Bakan Ali Yalçn, Ankara Sosyal Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazm Arcan ile çok sayda davetlinin katld kongrede konuan Kurtulmu, ailenin toplumlar ina eden en önemli kurum olduunu bildirdi.

TOPLUMUN TEMEL YAPISI

Kurtulmu, Hangi toplum, din, ça ve kültürden olursa olsun 19ncu yüzyln ailesi baka 25inci yüzyln ailesi baka deildir. Birinci yüzyln ailesi neyse son yüzylnda ailesi de ayn mantk içerisinde ele alnmaktadr. nsanolunun yaradlndan bu yana gelen bir kadn ve erkekten oluan aile yaps, toplumlarn kök hücresidir. Tpta bozulmu olan kök hücreden, bozulmu olan hücreleri yenilemek mümkündür, eer biz aileyi salam tutabilirsek, aileyi salam bir ekilde gelitirebilirsek dier toplumsal hastalklar da onarabilecek ifay toplum içinde canl tutmu oluruz dedi.

Ailenin ypratlmamas gerektiine dikkat çeken Numan Kurtulmu, Ailenin bir ekilde ypratlmas, milletlerin geleceini ortadan kaldracak en sinsi virüslerden bir tanesidir. Kadn ve erkek birbirine rakip deil birbirlerini tamamlayan Allahn iki deerli yaratdr. Türk toplumunun en salam yaps ailedir. Kök hücremiz salamdr ve kyamete kadar böyle devam edecektir diye konutu.

Ana Sayfaya Git