AK Partili Özdağ: Türkiye'deki bütün darbelerin arkasında Batı var

BATMAN'da düzenlenen 'Türkiye'nin ayaklarındaki pranga; Darbeler' konulu konferansta konuşan AK Parti Manisa Milletvekili ve TBMM Darbeleri İnceleme, Araştırma Komisyonu Üyesi Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Türkiye'deki bütün darbelerin arkasında Batı'nın bulunduğunu söyledi.

Haberler 27.02.2018 - 09:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Üniversitesi merkez kampüsünde Türkiyenin ayaklarndaki pranga; Darbeler konulu bir konferans düzenlendi. AK Parti Manisa Milletvekili ve TBMM Darbeleri nceleme, Aratrma Komisyonu Üyesi Doç. Dr. Selçuk Özdan konumac olarak yer ald konferansa, Vali Ahmet Deniz, Belediye Bakan Vekili Ertu evket Aksoy, Rektör Aydn Durmu, Ak Parti l Bakan Murat Günetekin ile çok sayda kii katld. 27 Mays, 12 Eylül, 28 ubat ve 15 Temmuzun nedenleri ve sonuçlar hakknda konuan Özda, Bin yldr biz bu topraklarda Ermenisi, Kürtü, Türkü ve daha nice etnik kökenli insanlarla beraber yaadk. Dünyadaki egemen güçler çanakkale Savandan beri bize dümanlk besliyor. Bütün hayalleri scak denizlere inmek. Tarih boyunca böl-parçala-yönet yöntemiyle hareket ettiler. Menderesin iktidar olmasyla tekrar hamleler balad. Egemen güçler her zaman Türkiyeyi takip ediyorlard. Türkiyenin kalknmasn istemediler dedi.

AKLINIZI KRAYA VERMEYN

Türkiyedeki bütün darbelerin arkasnda Batnn bulunduunu belirten Özda, FETÖ yalancdr. Bu darbenin arkasnda da o var. Neden Türkiyeye gelmiyor, kendini savunmuyor? Gelsin, cezasn çeksin, kendini aklamaya çalsn. Gerekirse cezaevinde yatsn. ABDye bilerek, planlayarak gitti. Türkiyedeki bütün darbelerin arkasnda Bat var.Türkiyeyi idare etmek kolaydr. Yönetmek zordur. Yönetmeye kim kalktysa çomak soktular. Küçük ölçekli bir devlet olmamz istiyorlar. Aklnz kiraya vermeyin. Okumazsanz yeni Fetullah Gülenler çkar. Fikriniz hür olacak. Darbeye izin vermeyen çok önemli subay, emniyet çalanlar, basn mensuplar vard. Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann dik duruu ve milletin içindeki vatan sevgisi darbeye izin vermedi. Recep Tayyip Erdoan Marmariste bertaraf edilseydi darbe baarl olacakt diye konutu.

Ana Sayfaya Git