AK Parti'li Özhaseki'den CHP'li Özel'e tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in sözlerine tepki göstererek, "15 Temmuz'da aziz milletimiz bu gibi tehditlere pabuç bırakmadı, bundan sonra bırakmaz" dedi.

Haberler 01.05.2020 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Bakan Yardmcs Mehmet Özhaseki, CHP Grup Bakanvekili Özgür Özelin sözlerine tepki göstererek, 15 Temmuzda aziz milletimiz bu gibi tehditlere pabuç brakmad, bundan sonra brakmaz dedi.

AK Partili Özhaseki, Twitter hesabndan, CHP Grup Bakanvekili Özgür Özelin dün TBMMde düzenledii basn toplantsnn görüntüsünü paylaarak, sarf ettii sözlere tepki gösterdi. Özelin Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ve devlet memurlarna tehditler yadrdn belirten Özhaseki, Cumhurbakanl Hükümet Sisteminin baarsn hazmedemeyip halkn özgür iradesiyle seçilmi Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbakanna ve erefiyle namusuyla görevini yapan devlet memurlarna tehditler yadran CHP Grup Bakanvekili Özgür Özel, vesayet özleminizi çok iyi biliyoruz. 15 Temmuzda askeri kandrp darbe yapmaya kalkan zihniyet ile imdi de devlet memurlarn korkutmaya çalp i yaptrmamaya çalan zihniyet ayn akln ürünü. 15 Temmuzda aziz milletimiz bu gibi tehditlere pabuç brakmad, bundan sonra brakmaz. Ayrca apkasn alp gidecek bir Cumhurbakan ve yol arkadalar da yok! Eski Türkiye yok! Bunu bilesiniz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git