Ak Parti'li Turan: Hiç kimse bu topraklarda Mevlana’yı o hale düşüremez

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, sağlık tesisinin açılış töreninde konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, İzmir'de 'semazen' temasıyla yapılan ve üzeri çıplak dansçının sergilediği gösteri üzerinden muhalefete tepki gösterdi. Turan, "Muhalefet başka, ihanet başka. Hiç kimse bu topraklarda 'PYD komşumuz olsun' diyemez. Hiç kimse bu topraklarda Mevlana'yı o hale düşüremez" dedi.

Haberler 18.09.2021 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Grup Bakan Vekili ve çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Gelibolu lçe Salk Müdürlüü, Aile Sal Merkezi ile 112 Acil Salk Hizmetleri stasyonunun açl törenlerine katld. Törene Vali lhami Akta, AK Parti çanakkale Milletvekili Jülide skenderolu, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Klç, Gelibolu Belediye Bakan Mustafa Özacar, daire müdürleri, sivil toplum kurulular temsilcileri ve çok sayda kii katld.

EHTLER DYARINDAN ONLARI LANETLYORUM

Açl konumalarnn ardndan kürsüye gelen AK Parti Grup Bakan Vekili Turan, Bugün Adnan Menderes babakanmzn, hemehrimiz çanakkale milletvekilimiz Fatin Rütü Zorlu bakanmzn, Hasan Polatkan bakanmzn idam edililerinin 60nc yl dönümü. Bu ülkede maalesef sudan sebeplerle Allahtan milletimize, devletimize ebedi saadetler diliyorum diyen, idam edilirken bile bunu söyleyen aziz insanlarn maalesef idam edildiini gördük. Tekrar üç kymetli bakanmza, babakanmza Allahtan rahmet diliyorum. Bu ülkede darbelere kar duran kim varsa saygyla selamlyorum. Darbelere göz krpan, darbecilerin cezalarn hafifleten onlara da naif ifadelerle destek olan kim varsa Geliboludan, ehitler diyarndan onlar lanetliyorum dedi.

BU ÜLKEYE ARTSTLK YAPMAYALIM

Savunma sanayisinde Türk mühendislerin katksna dikkat çeken AK Partili Turan, Geçen hafta 2 bin yllk hatta çok daha eski, Türk ordusunun en güçlü silah Akncy teslim ettik ve envantere girdi. u 2 bin yllk ordunun içinde Aknc kadar kymetli bir silah olmad imdiye kadar ve bu Türk yapm arkadalar, bizim gençlerimiz yapt. Maalesef bu gururumuzu Diyanet leri Bakanmzn yapt bir dua kadar konuamadk bile. Bu vahim bir durum. yapyoruz, üretiyoruz ve heyecan duyuyoruz; dön dola, Diyanet leri Bakan o duay yapt, bunu yapt. Arkadalar, bu ülkeye artistlik yapmayalm diye konutu.

MUHALEFET BAKA, HANET BAKA

zmir Büyükehir Belediyesi ev sahipliinde düzenlenen, Yerel Yönetimler Dünya Tekilat Kültür Zirvesinin gala gecesinde semazen temasyla yaplan ve üzeri çplak dansçnn sergiledii gösteri üzerinden muhalefeti de eletiren Turan, unlar söyledi:

Muhalefet ba tac eletirsin, sitem etsin ama Mevlana Hazretlerinin hatrasn 7 asrdan beri bu topraklarda çarçur etmeye hiç kimsenin haddi de yoktur, yetkisi de yoktur. Buna izin vermedik, vermeyeceiz. Muhalefet baka, ihanet baka. Hiç kimse bu topraklarda PYD komumuz olsun diyemez. Hiç kimse bu topraklarda Mevlanay o hale düüremez. Bu topraklarda doal gaz bulununca hep beraber seviniriz. Aknc olunca hep beraber seviniriz. Türkiyemiz büyüyünce hep beraber sevinebiliriz. Hepimiz için bu konular kymetli ve deerli.

Ana Sayfaya Git