AK Partili Yarka, mazbatasını alıp göreve başladı

ŞIRNAK Belediye Başkanlığı'na seçilen AK Parti'li Mehmet Yarka, Merkez İlçe Seçim Kurulu'nda mazbatasını alıp, vali yardımcısı da olan Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu'ndan görevi devraldı.

Haberler 03.04.2019 - 01:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Pazar günü yaplan Mahalli dareler Genel Seçiminde yüzde 61,88 orannda oy alan Cumhur ttifaknn Belediye Bakan seçilen AK Partili Mehmet Yarka, Merkez lçe Seçim Kurulundan mazbatasn ald. Bakan Yarka, ardndan rnak Belediyesine geçip, Belediye Bakan Vekili Turan Bedirhanolundan belediye mührünü teslim ald. Belediye çalanlar tarafndan karlanan Bakan Yarka için küçükba hayvan kesildi.

KURBAN KESTLER

Mehmet Yarka, belediyede çalanlarla yollarna devam edeceini ifade ederek, çalmayanlarla ise helalleeceini söyledi. Bakan Yarka, Bu bayra Turan Bedirhanolundan almak benim için ayr bir onurdur. çünkü gönlünü rnakllara veren bir kardeimizdir. Youn bakmda olan bir hastay yürüttü. Biz de bundan sonra artk bu hastay koturacaz. 31 Mart seçimlerindeki 61,88 oy oran hepimizin iyi okumas lazm. Dün kutlama alannda rnakllarn ne kadar hizmette ve böyle bir birlik beraberlie susadn gördük.

Ana Sayfaya Git