AK Parti'li Yayman: "Türkiye'nin en önemli sorunu, muhalefet sorunudur"

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Türkiye'nin en önemli sorununun muhalefet sorunu olduğunu söyledi.

Haberler 23.06.2021 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yayman, Mecliste düzenledii basn toplantsnda, Kovid-19 tedbirleri kapsamnda müzikli elence mekanlarnn çalma saatlerine ilikin yaplan eletirileri doru bulmadklarn kaydetti.

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun açklamalarn anmsatan Yayman, Ana muhalefet ve yavru muhalefet Cumhurbakanmzn bir sözü üzerinden siyaset yapyor. Cumhurbakanmzn korona tedbirleri kapsamnda müzik sesinin saat 24.00e çekilmesi üzerinden siyaset yapan bir muhalefet anlay var. dedi.

SORUN MUHALEFET SORUNU

Türkiyenin en önemli sorununun muhalefet sorunu olduunu savunan Yayman, Türkiyedeki temel stratejik problem sahici muhalefetinin olmamasdr. Bir kaset kumpasyla Atatürkün koltuuna oturan, ben genel bakan olmayacam diyen bir kii hiçbir ey olmam gibi o koltuu igal etmektedir. Bu çamur ve yalan siyasetini milletimizin hakemliine ve CHPye gönül vermi vatandalarmza havale ediyorum. diye konutu.

Bu tavr onaylamadklarn dile getiren Yayman, bütün varln yalana ve ajanslarn ürettii alg operasyonlarna balam bir ana muhalefetin söz konusu olduunu söyledi.

Yayman, Sayn Klçdarolu, Türkiyede bu anlayla kimse iktidar olamad. Dün dündür bugün bugündür denilerek iktidar olunamaz, muhalefet yaplamaz. çünkü milletimiz artk gerçekleri görüyor. Milletimiz, kimin kendisi için çaltn, kimin kapal kaplar arkasnda d güçlerle pazarlklar yaptn görüyor. Muhalefet, korana yaygnlasn da hükümet zor durumda kalsn, a bulunmasn da Erdoan zor durumda kalsn eklinde davranyor. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git