AK Parti'nin İstanbul İl Başkanı adayı belli oldu

AK Parti'nin İstanbul İl Başkanı adayı belli oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, adayın Osman Nuri Kabaktepe olduğunu duyurdu.

Haberler 23.02.2021 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Bakan Yardmcs Erkan Kandemir, Osman Nuri Kabaktepenin, stanbul l Bakan aday olarak belirlendiini açklad.

Kandemir, Twitter hesabndan yapt paylamda unlar kaydetti:

24 ubat çaramba günü gerçekletireceimiz 7.Olaan stanbul l Bakanl kongremizde, Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoann tensipleriyle Osman Nuri Kabaktepe Bey adaymz olarak belirlenmitir. Görevi devredecek l Bakanmz Bayram enocaka bugüne kadar göstermi olduu emek ve gayretleri için teekkür ediyorum. Partimize ve stanbulumuza hayrl olsun.

OSMAN NUR KABAKTEPE KMDR?

Fatsada 1 Aralk 1970te doan Kabaktepe, Fatsa mam Hatip Lisesinin ardndan Uluda Üniversitesi lahiyat Fakültesinde eitimine devam etti.

Kabaktepe, lisans eitiminin ardndan ayn üniversitede felsefe alannda yüksek lisans derecesini ald. Refah Partisi ve Fazilet Partisinde çeitli kademelerde görevler üstlenen Kabaktepe, Saadet Partisi stanbul l Yönetiminin yan sra Genel dare Kurulu üyelii yapt.

Kabaktepe, 2004 Mahalli dareler Seçimlerinde Saadet Partisi Fatsa Belediyesi bakan aday olarak yart.

Kabaktepe, geçmi yllarda Saadet Partisi Gençlik Kollar Bakanln da üstlendi. lim Yayma Cemiyetinde denetim kurulu üyelii, Türkiye Gençlik Vakfnda (TÜGVA) Yüksek stiare Kurulu üyelii yapan Kabaktepe, bir dönem Cihannüma Dayanma ve birlii Platformu Dernei Genel Bakan Yardmcl görevini yürüttü.

Maarif Vakf Yönetim Kurulu üyeliine 2016da seçilen ve halen Vakfta Bakanvekili olarak görevini sürdüren Kabaktepe, evli ve 2 çocuk babas.

Ana Sayfaya Git