Ak Parti’ye katılımlar

Diyarbakır’ın Bağlar Belediyesinin hizmetlerinden memnun kalan mahalleliler, AK Parti'ye katılma kararı aldı.

Haberler 12.04.2021 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesine bal krsal Ortaören Mahallesinde belediye hizmetlerinden memnun kalan bin kii, AK Partiye katlma karar ald. AK Partili belediyenin 20 ylda yaplamayan hizmetleri 2 yla sdrmas bugüne kadar HDPye destek veren Karacada eteklerindeki bir mahallede bin kiinin AK Partiye geçmesini salad. Mahalle sakinlerinin daveti üzerine Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, AK Parti il ve ilçe bakanlar, çevre mahalle muhtarlar ve vatandalarn katlm ile mahallede etkinlik düzenlendi. Etkinlie davet üzerine Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, AK Parti l Bakan Muhammed erif Aydn ve partililer katld.

Etkinlie davet üzerine Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, AK Parti l Bakan Muhammed erif Aydn ve partililer katld. AK Parti l Bakan Aydn Belediye Bakan Beyolunun halkn her kesimine ve ilçenin her karna dokunan hizmetleriyle fark yarattn belirterek, ilçe tarihinde ilk kez böyle hizmet gören halkn büyük bir teveccüh gösterdiini aktard.

Vatandalarn hak ettii hizmetlere ulamasn salamak için hiçbir ayrm yapmadan tüm enerjilerini sarf ederek mücadele ettiklerini belirten AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Böyle bir karar alan kardelerimizi tebrik ediyorum. 20 yl boyunca hizmet alamayan ilçemizin her tarafna ksa zamanda hizmet rekoru krarak milletimizin sevgisini kazanmamz nasip eden rabbime ükürler olsun. Milletimizin kaynaklarn milletimize hizmet ederek yerinde deerlendirince bu güzellikler yaanyor. Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann millete hizmet sevdasn esas alyoruz. Bundan sonra da ilk günkü heyecan ve ak ile hizmet etmeye devam edeceiz dedi.

LK KEZ BU KADAR HZMET GÖRDÜK

Ortaören Mahallesi Muhtar Edip Öztürk, ilk kez bu kadar fazla hizmet gördüklerini, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun tüm sorun ve taleplerini çözerek mahalleyi yaanlabilir bir noktaya getirdiini ifade ederek, insanca yaama imkanna kavuan mahalle halknn bundan çok memnun olduunu kaydetti. Daha önce HDPye destek verdiklerini anlatan vatandalar da, yaplan hizmetlerden memnun kaldklar için AK Partiye katlma karar aldklarn vurgulayarak, buna vesile olan Bakan Beyolu ve belediye ekiplerine teekkür ettiler.

Ana Sayfaya Git