Akşener, Mardin'de tespih ve gümüş küpe satın aldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti yöneticileri ile birlikte geldiği Mardin'de çarşı esnafını gezerek alışveriş yaptı. Tespih kullanmamasına rağmen zengin bir koleksiyonu olduğunu belirten Akşener, bir tespih ve el işlemeli gümüş bir çift küpe aldı. Akşener, kendisini takip eden kadın gazetecilere de aldığı kolye ve küpeleri hediye etti.

Haberler 26.11.2017 - 01:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sabah saatlerinde THYnin tarifeli uça ile Mardine gelen Akener ve genel bakan yardmclar, partililer ve çok sayda kii tarafndan karland. Bir otelde partililer ile bir araya gelen Akener, çar esnafn gezdi. Türkiyenin her iline giderek esnaflar yerinde sohbet edip onlara yakn olacan belirten Akener, esnaf yüz yüze dinleyeceklerini söyledi.

Tarihi Kuyumcular çars esnafn ziyaret eden Akener, girdii her kuyum esnafna, siftah yapp yapmadn sordu ve siftah yapmayanlardan alveri yapmay tercih etti. Ziyaret ettii bir esnaftan tespih ile el ilemeli gümü bir çift küpe alan Akener, aslnda tespih kulanmadn ancak çok iyi ve zengin bir tespih koleksiyonu olduunu belirtti. Kuyumcu esnafndan satn ald kolye ve gümü küpeleri, kendisini takip eden kadn gazetecilere hediye eden Akener her esnafa, Sizden oyunuzu alabilecek miyiz? diye sormay da ihmal etmedi. Bu soru karsnda esnaflarn da cevap vermedii bazlarnn ise gülerek karlk verdii görüldü.

Kasmiye Medresinde de incelemelerde bulunmas beklenen yi Parti Genel Bakan Meral Akener, daha sonra toplananlara hitaben konuma yapmas bekleniyor.

Ana Sayfaya Git