Akşener: Sesinizi meclise götürmek için çalışma yapıyoruz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa'da esnaf ziyaretinde bulundu. Akşener, seçim dönemi dışında da esnafı dinleyip, oy kaygısı taşımadan, halkın beklentilerini TBMM'ye taşımak için çalışma yaptıklarını söyledi.

Haberler 14.02.2020 - 00:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bursaya gelen Y Parti Genel Bakan Meral Akener, Kestel ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunup, vatandalarla sohbet etti. Vatandalarla hatra fotoraf çektirdi.

Daha Sonra Gürsu ilçesine geçen Akener, buradaki esnaf ziyaretinin ardndan CHP Gürsu lçe Bakanln ziyaret etti. Partisinin ilçe bakanlnda bulunanlara hitap eden Akener, esnaf, emekli, içi, memur, çiftçi ve köylünün sorunlarn konumak için farkl ehirleri gezip, bir araya geldiklerini söyledi.

ESNAFIMIZIN DERTLERN SALI GÜNKÜ KONUMAMDA DLE GETRECEM

Siyasiler için seçmenin velinimet olduunu ifade eden Akener, Sizlerin derdini konuamyoruz çünkü deerler üzerinde, o ona bunu demi, u una unu demi üzerinden bir politik dönem geçiriyoruz. Bütün siyasiler için seçmen bir velinimettir. Bunu yeniden canlandrmak, sahte gündemleri ortadan kaldrmak için bir karar verdik ve ehirlerimizde, ilçeleri geziyoruz. Seçim zaman olmadan esnaf dinlemek ve oy kaygs tamadan sizin sesinizi alp, TBMMye götürmek üzere bir çalma yapyoruz. Bugün Bursay geziyorum o nedenle buradayz. Esnafmz dinledik. Esnafmzn dertlerini sal günü konumamda dile getireceim, iktidar partisinden talep edeceim. Emeklilerimizin, emeklilikte yaa taklanlarn ve atanamayan öretmenlerin derdini dinledik. Sal günkü konumamn içine koyacam diye konutu.

Daha sonra Kesteldeki bir tekstil fabrikasn ziyaret eden Akener, içiler ile öle yemei yedi.

Ana Sayfaya Git