Akşener: Türkiye'nin birliğe beraberliğe ihtiyacı var

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Keskin'in, Türkiye'nin birliğe beraberliğe ihtiyacı var. Unutmayın; seçim bittikten sonra aynı eczaneden alışveriş yapacaksınız, komşunuzun aracıyla hastaneye gideceksiniz. Sakın ola ki birbirinize küsmeyin" dedi.

Haberler 30.05.2019 - 12:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Y Parti lideri Meral Akener, beraberinde Ankara Büyükehir Belediye Bakan Mansur Yava ve Krehir Belediye Bakan Selahattin Ekici ile birlikte, Yüksek Seçim Kurulunun seçimlerin yenilenmesine karar verdii Krkkalenin Keskin ilçesine geldi. lçede ilk olarak Hasandede Türbesini ziyaret eden Akener, daha sonra esnafla bir araya geldi. Akener, partisinin belediye bakan aday Necati Alsancaka destek istedi. Akener, daha sonra ilçe meydannda Keskinlilere seslendi.

NECAT BAKANA OY STEMEYE GELDK

Meral Akener, ilçede yaran tüm belediye bakan adaylarna baarlar dileyerek, öyle konutu:

Keskine kim iyi hizmet edecek ise Allah onun yardmcs olsun. Ama elbette bugün Necati Bakana oy istemeye geldik. Biz çok zor bir süreçten bugünlere geldik. Bugün iki belediye bakanmz ile Keskine geldik. Dolaysyla elbette iktidar gücü, iktidar yöneten devlet gücü, para gücü bu seçimlerin ana faktörü oldu. Ama bir de inanç var, iman var, hizmet etme ak var. Bu seçimler Keskine, Ankaraya, Krehire, stanbula hizmet edecek kiiyi seçip, 5 yl boyunca o kiinin yapt hizmetleri gözleyip, 5 yl sonra ya devam ya da tamam deme hakknn vatandamza verildii bir seçimdi. Deerli Keskinliler; seçim için kimseyle küsmeyin. Keskinin, Türkiyenin birlie beraberlie ihtiyac var. Unutmay seçim bittikten sonra ayn eczaneden alveri yapacaksnz, komunuzun aracyla hastaneye gideceksiniz. Sakn ola ki birbirinize küsmeyin.

Mansur Yava da Keskin Belediye Bakan Aday Necati Alsancaka destek istedi.

Ana Sayfaya Git