Akar ve TSK komuta kademesi sınır hattında

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları ile sınır birliklerinde inceleme ve denetlemelerde bulunuyor

Haberler 31.12.2020 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Savunma Bakan Hulusi Akar, beraberinde Türk Silahl Kuvvetleri (TSK) komuta kademesi ile snr birliklerinde inceleme ve denetlemelerde bulunuyor.

Akar, Genelkurmay Bakan Orgeneral Yaar Güler ve kuvvet komutanlar ile anlurfaya geldi.

anlurfa GAP Havalimannda Vali Abdullah Erin ve dier yetkililerce karlanan Akar ve komutanlar, Kara Kuvvetleri Komutanl leri Müterek Harekat Merkezine geçerek snr ötesindeki harekat bölgeleri ile hudut hattndaki faaliyetlere ilikin bilgi ald.

Harekat bölgeleri ve snr hattnda görevli birliklerin komutanlar ile videokonferansla görüen Akar, sahadaki son duruma ilikin brifing ald, talimat verdi.

Brifinglerinin sonunda birlik komutanlarnn, Verilecek her vazifeye hazrz. demesi üzerine Bakan Akar, Sizleri güçlü, kuvvetli, kararl, azimli görmek bizlere güven veriyor. diye konutu.

Irak ve Suriyenin kuzeyinde TSKnn çok büyük faaliyetleri baaryla yerine getirdiini dile getiren Akar, Büyük fedakarlk ve kahramanlklar sonucu bu noktaya gelindi. 2020de ülkemizin, snrlarmzn ve asil milletimizin güvenliini esas alarak çalmalarmz sürdürdük. Baarl sonuçlar elde ettik. nallah önümüzdeki yl da baarl sonuçlar elde etmeye devam edeceiz. dedi.

En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar teröristle mücadelenin devam edeceini vurgulayan Akar, Aziz milletimizi inallah bu terör belasndan kurtaracaz. Bu konuda azimli ve kararlyz. deerlendirmesinde bulundu.

Bu konudaki fedakar çalmalarndan dolay tüm personeli tebrik eden Akar, Hepinizi kutluyor, teekkür ediyorum. Bundan sonraki görevlerde de baarlar diliyorum. ifadelerini kulland.

Elde edilen baarlarda en büyük payn aziz ehitler ve kahraman gazilerde olduuna iaret eden Akar, ehitlere Allahtan rahmet, gazilere ifa diledi.

Sözlerinin sonunda zorlu arazi ve hava artlarnda görev yapan tüm personelin yeni yln kutlayan Akar, Peygamber oca olarak da bilinen ve bu milletin barndan çkan Türk Silahl Kuvvetleri akln ve bilimin nda, Anayasa ve yasalar çerçevesinde Cumhurbakanmzn talimatlar dorultusunda Ölürsem ehit kalrsam gazi anlay içinde her türlü zorlua göüs gererek milletinin emrinde, görevinin bandadr. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git