Akar'dan birlik komutanları ile videokonferans toplantısı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar başkanlığında, TSK komuta kademesinin yanı sıra Libya'dan Afganistan'a, Brüksel'den KKTC'ye kadar birçok ülkede görev yapan komutanlar ile ordu komutanlarının katılımlıyla videokonferans toplantısı gerçekleştirildi.

Haberler 20.08.2020 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Savunma Bakan Hulusi Akar, komutanlara hitaben, Türk Silahl Kuvvetleri youn bir dönemden geçiyor. u ana kadar büyük bir baaryla bize verilen görevleri yerine getirdiniz. Bundan dolay hepinizi kutluyorum. nallah bundan sonra da ayn ciddiyet ve samimiyetle, diyalog ve koordinasyon içinde faaliyetleri yürütmek suretiyle bize verilen görevleri baaracaz. Hepinize hayrl, baarl görevler diliyorum. dedi.

Bakanlktan yaplan açklamaya göre, Akar bakanlnda, Genelkurmay Bakan Orgeneral Yaar Güler, Kara Kuvvetleri Komutan Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutan Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutan Oramiral Adnan Özbal ile Bakan Yardmclar Yunus Emre Karaosmanolu ve Alpaslan Kavaklolunun da katlmyla videokonferans toplants gerçekletirildi.

Haftalk olaan toplantda, Libyadaki Savunma Güvenlik birlii ve Eitim Yardm Danma Komutan, Afganistandaki Türk Görev Kuvveti Komutan, NATO Karargahndaki Türk Askeri Temsil Heyeti Bakan, KKTCdeki Kbrs Türk Bar Kuvvetleri Komutannn yan sra ordu komutanlar, Muharip Hava Kuvveti ve Donanma komutanlar devam eden faaliyetler ve sahadaki son duruma ilikin bilgi verdi.

Savunma ve güvenlik konular kapsamnda Dou Akdenizdeki gelimeler, terörle mücadele harekatlar ve koronavirüsle mücadelede alnan tedbirlerin de ele alnd toplantda talimatlar veren Bakan Akar, Türk Silahl Kuvvetleri youn bir dönemden geçiyor. u ana kadar büyük bir baaryla bize verilen görevleri yerine getirdiniz. Bundan dolay hepinizi kutluyorum. nallah bundan sonra da ayn ciddiyet ve samimiyetle, diyalog ve koordinasyon içinde faaliyetleri yürütmek suretiyle bize verilen görevleri baaracaz. Hepinize hayrl, baarl görevler diliyorum. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git