Akşener, Batman'da beyaz tülbentle konuştu

BATMAN'da partisinin il teşkilatının açılışına katılan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir kadından aldığı beyaz tülbenti kafasına tarak konuşma yaptı.

Haberler 15.04.2018 - 01:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Y Parti Genel Bakan Meral Akener, partisinin Batman il tekilatnn açl törenine katld. Batmanda folklor gösterileri ile karlanan Akener, kendisine uzatlan bayra öptü. Seçim otobüsünün üstünden vatandalara hitap etmeden önce bir kadndan beyaz tülbentini alan Akener, bana takt tülbentle kalabala hitap etti. Konumasnda bandaki beyaz tülbentin açklamasn yapan Akener, Bamda örtü ve tülbent var. Bölgede gittiim yerlerde kadnlar bana tülbent armaan ediyor. Cumhurbakan seçildiimizde tülbentlerden oluan bir müze açacaz. Bamdaki örtü Batmanl bir kadnn örtüsüdür. Bugün ben de Batmanl kadnlar gibi karnza çktm. Özellikle bu yörede airetler ya da aileler birbirine girdiinde ya da aralarnda kavga çktnda yal bir kadn tülbendini çkarr, herkes arkasn döner, kimse konumadan gider. ehir ehir dolayoruz. Erkeklerin baaramadn bizler baaracaz. Gerekirse bamzdaki örtüyü çkaracaz. Kardein yok edilmesinin önünü keseceizdedi.

SEçMLERE GRECEZ

ktidar partisine alternatif bir parti olduklarn ifade eden Akener, Seçimlere giremeyecekler dendi ama seçimlere gireceiz. Batmanda tekilatlanamaz dediler. te bugün Batmandayz. ktidar partisine alternatif bir partiyiz. Biz ittifak yaptk bile. Milletle ittifak yaptk. Ev kadnlar ve çiftçilerle ittifak yaptk. Dört yldr atanamayan öretmenlerle ittifak yaptk. Türkiye hakszlklar gidermek zorunda. Suriye ve Irakn istikrarszlamas ehirlerimiz ve insanlarmzn fakirlemesine yol açmtr. D politikada stratejik çukura düürülmü Türkiyeyi yeniden tanzim etmek için yollara dütük. Türkiyenin her ehrinden vekil çkaracaz. Baz ehirlerde güzel üniversite binalar görüyorum ama örencilere ders verecek öretim görevlisi yok dedi.

Y Parti Batman l Bakan Ksmet çelik, konumasnn ardndan Akenere, üzerinde Cumhurbakan Meral Akener yazl hal ile seccade hediye etti. Akener, daha sonra parti binasnn açln yapt.

Ana Sayfaya Git