Akşener: İkinci tura ben kalacağım

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, "İşin matematiği, 24'ünde kimsenin birinci turda geçmesi mümkün değil. Ama ikinci tura inşallah ben kalacağım. İkinci tur sonrası da Cumhurbaşkanlığını kazanacağım" dedi.

Haberler 21.05.2018 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Y Parti Genel Bakan Meral Akener, Ankarada dün akam gençlerle iftarda bir araya geldi. Gençliin umudu Meral Akener sloganyla karlanan Akener, iftar sonras yapt konumada, gençlerle birlikte yürüdüklerini söyledi. Akener, Yarn 24 Haziranda ikinci tura kalnd, ben kaldm. Y Parti ciddi bir oranla milletvekili getirdi. Arasnda sizin gibi gençlerin olduu milletvekilleri Mecliste ve ben de cumhurbakanln 8 Temmuzda aldm. Bir hafta içerisinde 5 bin kadroya ihtiyacm var. Tekrar söylüyorum. Bir hafta içerisinde 5 bin kadroya ihtiyaç var. Nasl bu devlet kadrolarnn iirildiine bir örnek. Saraydaki arkadan danman ad altnda ite u u ad altnda ortaya koyduu bir kadrolama ama onun ötesinde bir hafta içinde Hadi ben seninle çalmyorum, hadi bana eyvallah dedii takdirde bürokratn yerine 5 bin kadroya ihtiyaç var dedi.

TAYYP BEY KNC TURDA KM KARISINDA GÖRMEK STEMEZ

Allah yolumuzu inallah açk edecek diyen Akener, öyle devam etti:

in matematii, 24ünde kimsenin birinci turda geçmesi mümkün deil. Ama ikinci tura inallah ben kalacam. Her bir seçmene u soruyu sorun. Tayyip bey ikinci turda kimi karsnda görmek istemez? Bu soruyu herkese sorun. kinci tura kalnyor. Biz olmasak birinci turda geçiyordu. kinci tura brakan bizleriz. Matematik olarak ikinci tura kalnyor. kinci turda karsnda kimi görmek istemez. Temel sorumuz budur.

Ana Sayfaya Git