Akşener: Sıkı dur Sayın Erdoğan, başbakan geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Gittiğimiz her yerde, millet bizi çağırıyor. Sandıkları patlatmaya, milletimizin iradesini, yeniden iktidar yapmaya geliyoruz. Sıkı dur Sayın Erdoğan, başbakan geliyor" dedi.

Haberler 14.10.2021 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Akener, TBMMde partisinin grup toplantsnda konutu. Akener, Cumhurbakan Erdoann, Muhalefet, Türkiyenin bu salgn sürecini, çok daha baarl bir ekilde yönetmesini salayacak, tek bir teklif dahi getirmedi dediini hatrlatarak, 11 ubat 2020de, yani, ülkemizde henüz ilk vaka görülmeden önce; Olas bir salgnda, gereken önlemleri aldnz m? Maske, serum ve ilaç stoku yaplyor mu? A konusunda, herhangi bir kurum çalma yapyor mu?, sorularn kim sordu? Pandeminin ilk günlerinde; En az 2 hafta karantina ilan edin, bu i kontrolden çkyor diyerek, kim uyard? diye konutu.

Akener, Cumhurbakan Erdoann eletirilerini kabul etmediklerini belirterek, pandemi sürecinde hükumeti her konuda uyardklarn ve önerge getirdiklerini vurgulad.

ENERJ KRZ BÜYÜYOR

Dünyada bir enerji krizi yaandn belirten Akener, Normalleen piyasalar ve üretim sektörü, eskisinden daha fazla enerjiye ihtiyaç duyuyor. Dolaysyla, enerji üretim sektörü ve hammadde üreticileri, böylesine bir talebi, karlamaya yetiemiyor. Peki, dünya kapdaki enerji krizini konuurken, büyük ekonomist ve d politika duayeni, Sayn Erdoan ve arkadalar ne yapyor? Küresel bir enerji krizi, tüm dünyada, hzl bir ekilde büyüyor dedi.

SIKI DUR BABAKAN GELYOR

Y Partinin iktidara yürüdüünü söyleyen Akener, Gittiimiz her yerde, millet bizi çaryor. Sandklar patlatmaya, milletimizin iradesini, yeniden iktidar yapmaya geliyoruz. Ortaklarnla sürdüünüz sefaya son verip, hizmet nasl yaplrm, ülke nasl yönetilirmi, cümle aleme göstermeye geliyoruz. Bu ucube sistemin devri, artk bitti. Sk dur Sayn Erdoan, babakan geliyor dedi.

Y Partinin her zaman, çözümleri olacan ifade eden Meral Akener, Ama Y Partinin hiçbir zaman, kayrd yandalar olmayacak. çünkü biz, her daim haktan, her daim milletimizden yanayz. çünkü biz, projeye deil, ranta karyz. çözüm üretmenin birinci koulu, dertleri bilmektir deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git