Akşener, taburcu oldu

Ankara'da özel bir hastanede viral enfeksiyon nedeniyle 2 gündür tedavi gören İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, taburcu edildi. Akşener, hastane çıkışında, "Su içerken dikkatli olun" dedi.

Haberler 01.10.2019 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Y Parti Lideri Meral Akener, geçen Cumartesi günü mide ars nedeniyle özel bir hastaneye kaldrld. Burada tedavi altna alnan Akenere, viral enfeksiyon tehisi konuldu. Hastanede iki gün süren tedavinin ardndan Akener, dün taburcu edildi. Bir süre evinde istirahat edecek olan Akener, hastane çknda, Su içerken dikkatli olun dedi.

VRAL BR ENFEKSYON

Akenerin salk durumu hakknda konuan Y Parti Genel Sekreteri Uur Poyraz, Yaplan tetkiklerinde viral bir enfeksiyon olduu tespit edildi, tedavisi tamamland. Bugün de kendisini istirahat etmesi için evine uurladk. Birkaç gün istirahat edecek. Sonra tekrar youn bir yasama dönemi balad için tekrar genel merkezde ve Meclis çalmalarnda bulunacak diye konutu. Poyraz, Akenerin, Su içerken dikkatli olun açklamasnda kastnn ebeke suyu olup olmadna ilikin, Bu konuyla ilgili eyi biz tamamlayamayz, bilemeyiz onu. Sanyorum ebeke suyundan ziyade tüm bu ykamalarla ilgili özellikle meyve sebze ykamalaryla ilgili dikkatli olunmas gerektiini düünüyoruz. Doktorlarn bize bahsettikleri detaylar bununla ilgili. Genel bakanmzn bu anlamdaki açklamasn doktorlarn kendine verdii bilgi üzerine olmutur. u an bu viral bir enfeksiyon. Bu ikayetle gelen birçok hastalar olmu bununla ilgili sadece bilgi verdiler diye konutu. Poyraz, Akenerin yarn yaplacak 27nci dönem kinci Yasama Yl Resepsiyonuna katlamayacan söyledi.

Ana Sayfaya Git