Akşener tehdit etti

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener "İYİ Parti seçime girecek. Bu konuda herkesi ayağını denk almaya davet ediyorum"

Haberler 19.04.2018 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Y Parti Genel Bakan Meral Akener, 24 Haziranda gerçekletirilecek erken seçime ilikin, Y Parti seçime girecek. Bu konuda herkesi ayan denk almaya davet ediyorum. dedi.

Akener, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann açklamasnn ardndan Türkiyenin 24 Haziranda sandk bana gidecek olmasn stanbul l Bakanlnda deerlendirdi.

Akener, Biz birinci olaan kongremizi 10 Aralkta tamamladk. 68 il ve ilçe tekilatmz buna bal olarak kuruldu. O günden saydnzda 10 Haziran itibariyle seçime girmeye hazrdr. Y Parti seçime girecek. Bu konuda herkesi ayan denk almaya davet ediyorum. Y Parti seçime yönelik en hazrlkl partidir. ifadelerini kulland.

AKENERDEN TEHDTL AçIKLAMA

Meral Akener, unlar kaydetti: Bu seçimin bizim açmzdan herhangi bir problemi yok. Y Parti bu seçimin bir an önce olmasn arzu etti. An itibariyle seçim çalmalarna balyoruz. Burada dikkat edeceimiz en önemli konu seçim ve sandklarn güvenliini salamaktr. Ben cumhurbakanlna adaym. Yüzbin imzayla aday olacam. Hangi kanunu çkarrlarsa çkarsnlar siyaset simsarlarna unu söylemek istiyorum; Korkunun ecele faydas yok. Bir an önce seçime giderek paçay kurtarmaya çalyorlar ama paçay sudan çkartamayacaklar.

Ana Sayfaya Git