Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan ortak mesaj

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye'sinin 30 Kreş Toplu Temel Atma Töreninde konuştu. Kılıçdaroğlu ve Akşener'in ortak mesajı, "13. Cumhurbaşkanı adayı Millet İttifakı'nın adayı olacak" oldu.

Haberler 08.01.2022 - 11:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Büyükehir Belediyesinin (BB) 30 Kre Toplu Temel Atma Töreni CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, Y Parti Genel Bakan Meral Akener, TBMM Bakanvekili Engin Altay, CHP stanbul l Bakan Canan Kaftancolu, Y Parti stanbul l Bakan Bura Kavuncu ve BB Bakan Ekrem mamolunun katlmlaryla gerçekletirildi. Yuvamz stanbul krelerinden birinin ina edilecei Baclar Kirazl Mahallesinde düzenlenen temel atma töreninde; Klçdarolu, Akener ve mamolu birer konuma yapt.

13. CUMHURBAKANI MLLET TTFAKINDAN SEçLDKTEN SONRA...

CHP Genel bakan Kemal Klçdarolu, 13. Cumhurbakann Millet ttifak seçtikten ve koltua oturduktan sonra 6 ay içinde bütün çarklar dönecek. Bu ülkeye huzur, bar gelecek. Bir kabustan uyandk diyeceiz. Ne kadar çok kreimiz olursa frsat eitliini o kadar iyi yakalayabiliriz. Bu avantaj salayan bütün belediye bakanlarma teekkür ederim diye konutu.

13. CUMHURBAKANI ADAYI MLLET TTFAKININ ADAYI OLACAK

Y Parti Genel Bakan Meral Akener, Bu çalmalar bize yönelik önyarglar kracaktr. Bu çalmalarn neticesinde ben kalpten inanyorum, 13. Cumhurbakan aday Millet ttifaknn aday olacak dedi.

30 YEN KREMZN DAHA TEMELN ATIYORUZ

BB Bakan Ekrem mamolu ise temeli atlacak kreler hakknda bilgi vererek, Kreimizde u an 2 bin 884 çocuumuz var. Onlarn size verecei morali tahmin edemezsiniz. Biz 150 krei yapmay hedefliyoruz. Belki de ülkemizin en salam, en salkl temellerinin atlaca yer krelerimiz olacaktr. Bugün burada 30 yeni kreimizin daha temelini atyoruz. Bunlarn 23ü temel atma törenidir, 7si ise stanbulun ihtiyaçlarna göre tekrar revize edilecektir diye konutu.

Ana Sayfaya Git