Akşener'den CHP’ye gönderme

Meral Akşener'den CHP'ye İstanbul ve Ankara göndermesi: Unutuluyor hatırlatmak lazım

Haberler 24.02.2022 - 01:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Y Parti Genel Bakan Meral Akener, grup toplantsnda, Y Parti olmasayd stanbul ve Ankara ne olacakt? Unutanlar açsndan bazen hatrlatmakta fayda oluyor sözleriyle CHPye göndermede bulundu.

Y Parti ve CHP arasnda sk sk Biz olmasaydk kazanamazdnz polemii yaanyor. Bunun bir benzeri bugün Y Parti Genel Bakan Meral Akener tarafndan dillendirildi. Akener, partisinin grup toplantsnda gündemdeki konularak ilikin açklamalarda bulundu. Konumasnn bitimine yakn dikkat çeken bir çkta bulundu.

UNUTULUYOR HATIRLATMAK LAZIM

31 Mart seçimlerindeki ittifak hatrlatan Akener, Bugün 31 Mart baars konuuluyor. Y Parti olmasayd stanbul, Ankara, Adana, Antalya ne olacakt? Bir ey deiti her ey deiti. Bazen hatrlatmakta fayda oluyor. Unutanlar açsndan. Arada bir hatrlatmak lazm ifadelerini kulland.

AKENERDEN CHPYE AçIK MESAJ

Akenerin bu sözleri CHPye mesaj olarak yorumland. CHP ve Y Partili isimler sk sk benzer söylemlerde bulunarak birbirini hedef alyor. Biz olmasaydk kazanamazdnz çklarnda bulunuyor.

AKENER RAHATSIZLIINI GZLEMED

Klçdarolunun Cumhurbakan aday olma uruna tavizler vermesinin Y Parti Genel Bakan Meral Akeneri rahatsz ettii de konuuluyordu. Akener, muhalefet partisi liderlerinin bir araya geldii yuvarlak masa toplantsndan rahatsz olarak ayrldn gizlememiti.

Y PART YOK SAYILIYOR

Y Parti stanbul Milletvekili Ahmet çelik, CHPli belediyeler ve bakanlar, özellikle BB, Y Partinin oylaryla seçildiklerini unuttular. CHPli belediyeler, Y Parti tekilatlarn ve milletvekillerini yok sayyor, istiare etmiyor demiti.

Ana Sayfaya Git