Albayrak'tan önemli açıklamalar

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Mehmetçiğimiz cephede, Afrin'de savaşıyor. Şimdi bir Kurtuluş Savaşı'ndayız, yüzyıl sonra Mehmetçiğimiz cephede. Teşkilatlarımız da 2019'da bir seçim savaşına hazırlanıyor" dedi.

Haberler 15.04.2018 - 01:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Berat Albayrak, Mehmetçiimiz cephede, Afrinde savayor. imdi bir Kurtulu Savandayz, yüzyl sonra Mehmetçiimiz cephede. Tekilatlarmz da 2019da bir seçim savana hazrlanyor. dedi.

Albayrak, Hakk Baar Spor Salonunda gerçekletirilen AK Parti Esenler 6. Olaan lçe Kongresinde yapt konumada, kongrenin hayrl olmasn diledi.

çok ksa bir selamla konumas yapacan dile getiren Albayrak, Esenler nereden nereye geldi, bakanmz anlatt. Bakanmz ve ilçe tekilatnn sinerjisiyle elhamdülillah Esenler, stanbulun yldz ilçesi oldu. Daha da büyüyecek ve daha da olacak. diye konutu.

Sizden ricam, Türkiyenin Kurtulu Sava mücadelesini yapmak. diyen Bakan Albayrak, sözlerine öyle devam etti:

TÜRKYENN KURTULUU

Mehmetçiimiz cephede, Afrinde savayor. imdi bir Kurtulu Savandayz, yüzyl sonra Mehmetçiimiz cephede. Tekilatlarmz da 2019da bir seçim savana hazrlanyor. 2019daki bu seçim savana Bakomutanmzn liderliinde hazr myz? Allah gazamz mübarek eylesin. Allaha emanet olun. Herkesi en derin duygularmla selamlyorum.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Fatma Betül Sayan Kaya da kongrenin hayrlara vesile olmasn temenni etti.

Esenler tekilatnn her zaman fedakarlk ve çalkanlyla örnek olduunu belirten Kaya, Esenlerde yüzde 80leri yakalayacak ekilde çalmak durumundayz. Önümüzdeki 2 seçimde, yerel ve genel seçimlerde inallah yüzde 80leri sizlerle birlikte yakalayacaz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git