Altaç: Kutlu yürüyüş devam edecektir

Anadolu Aslanlar İş Adamları Derneği (ASKON) Diyarbakır Şubesi Başkanı Aydın Altaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın, bin 414 delegenin oyunu alarak kurucusu olduğu AK Partinin tekrar genel başkan seçilmesi ile gerçekleşen AK Parti'nin 3. Olağanüstü Büyük Kongresini değerlendirdi.

Haberler 23.05.2017 - 08:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Altaç, konuya ilikin yapt yazl açklamasnda, Bu kongrenin, kardelie halel getirmeye çalanlara kar milli iradenin güçlü sesinin kayna olacan belirterek, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ile Kutlu yürüyüün devam edeceini söyledi

KUTLU YÜRÜYÜ

Kongre ile Ekonomi, salk, eitim, ulam gibi birçok alanda kalknma hamlesinin Cumhurbakan ile baladn ve bunlarn devam edeceini ifade eden Altaç, Cumhurbakanmzn dayand en büyük güç ise sarslmaz birlii, milletin duyduu itimat ve kurulduu ilk günden itibaren kurucu deerlerine olan sadakatidir. Kurucu lideri 10 Austos 2014 de ilk kez halkoyuyla seçilen Cumhurbakan olan AK Parti, kendi içindeki nöbet deiimini de milletin ve tarihin bekledii sorumlulukla gerçekletirmitir. AK Parti, 21 Mays 2017 tarihinde gerçekleen 3. Olaanüstü Büyük Kongrede Genel Bakanlna Sayn Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan getirerek birlik ve sorumluluk içinde siyasette devamllk ve uyumun en güzel örneini ortaya koymutur. Bu kongre inallah milletimizin gelecek ümidini yeertecek, hedeflerimize güçlü admlarla ulamamz salayacaktr. Gerçekleen Olaanüstü kongrenin ülkemize Milletimize ve Diyarbakra hayrlara vesile olmasn diliyorum. dedi.

Ana Sayfaya Git