Altan Tan, CHP'lileri kızdırdı: Bir ton saman yedirirsin...

7 Haziran Genel Seçimleri sonrası HDP’nin barajı aşmasıyla beraber CHP’den emanet oy geldi tartışmaları da had safhaya ulaştı. Dün CNN’de Seçim Özel programına katılan HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan’ın CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu hakkında söyledikleri tepki çekti. Bakın, Altan Tan CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ne dedi?

Haberler 09.06.2015 - 11:21 Son Güncelleme : 09.06.2015 - 11:21

CNN Türkte Seçim Özel programına konuk olarak katılan HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tanın, Kemal Kılıçdaroğluna yönelik sözleri tepkilere sebebiyet verdi. Altan Tan, Selahattin Bey, ben inançlı bir Müslümanım ve tek kıblemiz var o da Kabedir dedi, böyle bir laf daha Kemal Kılıçdaroğlunun ağzından duyulmadı şeklinde konuştu.

BİR TON SAMAN YEDİRİRSİN..

CHPden HDPye verilen emanet oy tartışmalarında da değinen Altan Tan, HDPnin barajı geçmesinde CHPden emanet oy söylenenden çok daha az gelmiştir dedi. Altan Tan, CHPnin durumunu ise çok aflarına sığınarak bir benzetmede bulunmak istiyorum. Bunu bir espri olarak alsınlar yani bir arkadaşlarının değerlendirmesi olarak alsınlar. Hani bizim yerli inekler vardır, bir ton saman yedirirsin, ne sütü artar, ne eti artar şeklinde konuştu. Altan Tanın bu sözleri sosyal medyada büyük yankı buldu ve tepki çekti.

HDPLİ ALTAN TANDAN CHP İçİN YERLİ İNEK BENZETMESİ - İZLE

Ana Sayfaya Git