Altı muhalefet partisi genel başkanından toplantı sonrası teşekkür mesajı

Altı muhalefet partisi genel başkanı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'nde yapılan toplantı sonrası sosyal medya hesaplarından teşekkür mesajı yayımladı.

Haberler 14.02.2022 - 00:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANKARA - Alt muhalefet partisi genel bakan, CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun daveti üzerine çankaya Belediyesi Ahlatlbel Tesislerinde yaplan toplant sonras sosyal medya hesaplarndan teekkür mesaj yaymlad.

CHP Genel Bakan Klçdarolu, Demokrasi için, adalet için, halkmzn refah ve ülkemizin aydnlk yarnlar için 6 siyasi partinin liderleri olarak bir araya geldik. Güçlendirilmi parlamenter sistem konusunda nihai istiaremizi gerçekletirdik. Sayn genel bakanlarn her birine teekkür ediyorum. paylamnda bulundu.

Y Parti Genel Bakan Meral Akener, Adaleti, vicdan, liyakati ve ortak akl esas alan parlamenter sistem önerimizi konutuumuz bu kymetli toplant için bata Sayn Kemal Klçdarolu olmak üzere tüm siyasi liderlere teekkür ediyorum. mesajn paylat.

Saadet Partisi Genel Bakan Temel Karamollaolu, alt siyasi partinin liderleri olarak çok verimli bir toplant gerçekletirdiklerini belirterek, Samimi bir ortamda gerçekletirdiimiz bu bulumada aldmz kararlarn ülkemiz ve milletimiz için hayrlara vesile olmasn temenni ediyor, deerli genel bakanlarn her birine teekkür ediyorum. açklamasn yapt.

Gelecek Partisi Genel Bakan Ahmet Davutolu, Gerçekletirdiimiz bu dostane sohbet ve verimli toplant vesilesiyle bata ev sahibi Sayn Kemal Klçdarolu olmak üzere tüm siyasi liderlere teekkür ediyorum. ifadesini kulland.

DEVA Partisi Genel Bakan Ali Babacan da Bugün Yarnn Türkiyesini ina etmek için 6 siyasi parti olarak önemli bir adm attk. Güçlendirilmi parlamenter sistemin milletimize ve gelecek nesillere adalet, özgürlük ve refah getireceine inanyorum. Bata genel bakanlar olmak üzere emei geçenlere teekkür ediyorum. mesajn yaymlad.

Demokrat Parti Genel Bakan Gültekin Uysal ise Herkesin yarnndan emin olduu, iler bir demokratik nizam ve ileyen bir adalet sisteminin varl için güçlendirilmi parlamenter sistem hakknda yaptmz çalma üzerinde mutabakata vardk. Milletimize, memleketimize hayrl uurlu olsun. deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git