Arınç'a Cumhurbaşkanlığı'nda görev verildi

AK Parti kurucularından Bülent Arınç, uzun bir aradan sonra aktif görev aldı. Arınç, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğine atandığını açıkladı.

Haberler 28.05.2019 - 11:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TBMM Bakanl ve Babakan Yardmcl gibi görevlerde bulunan AK Parti kurucularndan Bülent Arnç, uzun bir arann ardndan aktif göreve döndü. Arnç, Cumhurbakanl Yüksek stiare Kurulu üyeliine atandn açklad.

Memleketi Manisada aile dostlar ile iftar yemeinde bir araya gelen Arnç, yeni görevini bu yemekte açklad. Sözcüden Veli Toprakn haberine göre Arnç, yeni görevini açkladnda uzun süre alklarla destek gördü. Arnç unlar söyledi: Her yerde her eyi konumak doru deildir. Ama önemli olan konuulacak yerde konumak, susulacak yerde susmaktr. Konuulacak yerde susar, susulacak yerde konuursanz o da çok ters olur. Sizden bir ey sorulduu zaman doruyu söylemek zorundayz. Efendim doru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Onuncu köy olur. Ne olacak, kovarlarsa kovsunlar. imdi kim bilir benim hakkmda tweet atanlar ne düünüyorlardr. Biz yok olmutuk. Bitmitik. Ezilmitik. çürümütük. Düünebiliyor musunuz biz Cumhurbakanmzn yannda badanmanlk falan deil, Yüksek stiare Kurulu Üyesi. Bakann kendisi olacak biz de yannda olacaz. Böyle bir eyi rabbim sadakatin sonucunda veriyor, yalakaln deil.

YEN PARTLERE SICAK BAKMAMITI

Bülent Arnç, yeni parti kurulaca yönündeki iddialara Ben bunlarla ilgilenmiyorum, ama okudukça endie ediyorum. Parti kurabilirler mi, gelimelere baklrsa kuracaklar gibi. Toparlamak bize düer. Bamzdakilere duyurulur, yumuak dil kullann, hepsini kucaklayn ifadesini kullanmt. Arnçn olu Mücahit Arnç halen AK Parti stanbul milletvekili olarak görev yapyor.

Ana Sayfaya Git