Atama kararları Resmi Gazete'de

Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Haberler 06.10.2021 - 00:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakanl, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanl, Kültür ve Turizm Bakanl, Hazine ve Maliye Bakanl ile Sosyal Güvenlik Kurumu Bakanlna ilikin atama kararlar Resmi Gazetede yer ald.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan imzasyla yaymlanan kararlara göre, Milli Eitim Bakanlnda açk bulunan Hayat Boyu Örenme Genel Müdürlüüne Bursa l Milli Eitim Müdürü Sabahattin Dülger, Personel Genel Müdürlüüne ise Kocaeli l Milli Eitim Müdürü Fehmi Rasim çelik atand.

SGKYA ATAMA

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bakanlnda açk bulunan Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüüne ayn yerde genel müdür yardmcs olan smail Ertüzün getirildi.

Hazine ve Maliye Bakanlnda açk bulunan vergi bamüfettiliklerine ise vergi müfettileri Birnur Eryol, Emel Aka, Eyyup nce, Hakan Suha Alan, Murat Serbes, Mustafa Küçükkara, Ramazan Aytekin Erylmaz, Safinur Öztürk ve Zafer Kütükün atamalar yapld.

Hazine ve Maliye Bakanlnda açk bulunan vergi müfettiliklerine ise yaplan yeterlilik snavnda baar gösteren 89 vergi müfetti yardmcs atand.

Milli Eitim Bakanl Özel Öretim Kurumlar Genel Müdürü Muammer Yldz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanl Elaz l Müdürü Suat Kenç ile Kültür ve Turizm Bakanl Sivas l Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü görevlerinden alnd.

Ana Sayfaya Git