Aydın: “AK Partiyi AK Parti yapan halktır”

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın tarafından başlatılan, ilçe ziyaretleri Kocaköy ilçesiyle devam etti.

Haberler 10.12.2021 - 01:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydnn organizasyonuyla, 17 ilçe ziyaretti programlarndan 15incisi Kocaköy ilçesinde yapld. Bakan Aydn, tüm tekilat üyelerinin katld programda merkez ve krsalda vatandalarla bir araya geldi.

l Bakan Muhammet erif Aydn, vatandalarla bir araya gelerek AK Partiyi AK Parti yapann halk olduunu söyledi. Bu bilinçle sokan sesine kulak verecek, Diyarbakr dinleyeceklerini belirten Bakan Aydn, Hizmetlerimizi halkmzdan gelecek öneri, talep ve istee göre ekillendireceiz. Cumhurbakanmzn talimat ile sahadayz. Vatandamzn derdi bizim derdimiz. Onlarn sorunu bizim sorunumuz. l binasnda oturarak sorunlar çözmüyoruz. Sahaya inerek, sorunlar yerinde görerek ve dinleyerek vatandamzn yannda oluyoruz ve vatandalarmzn her zaman yannda olmaya devam edeceiz. Hemerilerimizin taleplerini, beklentilerini mutlaka alacaz ve bunlar çözmek için youn bir gayret göstereceiz dedi.

Pandemiden dolay küresel sorunlarla tüm dünya kar karya kaldn hatrlatan Bakan Aydn, Oluan bu sorunlar çözebilecek kadrolar yine bizleriz yani AK Parti kadrolardr. Muhalefet partilerinin de liderlerinin de memleketin sorun ve skntlarn çözecek hem potansiyeli yok hem de böyle bir amac yok. Nasl ki bugüne kadar bizim dmzdaki sebeplerden dolay oluan tüm kriz dönemlerini selametle atlattysak, bunu da Allahn izni ile Cumhurbakanmzn liderliinde atlatacaz. Var olan suni ekonomik rakamlar da aacaz. Üreterek, istihdama arlk vererek bu süreçleri geride brakacaz. Bu mücadele ve gayretler tüm Ülke sathnda devam ederken, bizler de AK Parti Diyarbakr Tekilatlar olarak Diyarbakra hizmet etmeye, gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Kymetli hemerilerimizle aramzdaki gönül balarmz güçlendirmeye, gönül köprülerimize yenilerini eklemeye hiç durmadan devam edeceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git