Aydın'ın STK buluşması!

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın sivil toplum kuruluşları ve iş insanları ile toplantıda buluştu

Haberler 31.03.2021 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammed erif Aydn, bölgedeki sivil toplum kurulular, i insanlar ile istiare bulumalarna balad.

Bir otelde düzenlenen ilk toplantya 50 sivil toplum kuruluu, i dünyas temsilcisi, vakf ve dernein bakan ve yöneticileri katld.

Bölgenin sorunlaryla ilgili görülerin dile getirildii toplantya ilikin deerlendirmede bulunan Aydn, farkl misyon ve fikirlere sahip sivil toplum oluumlarn bir araya getirerek, ortak akl ve irade ile bölgenin sorunlarna çözüm bulmay amaçladklarn söyledi.

AK PARTDE STK BULUMASI

Ortak paydamz olan Diyarbakr önceliimiz olsun diyoruz. lk toplantmzda oluan tablo gelecee umutla bakmamz salad. diyen Aydn, bu yöndeki bulumalarn diyalog ve istiare balarn güçlendirerek, sorunlarn çözümüne ciddi katk salayacan aktard.

Aydn, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan liderliindeki AK Partinin istiareyi önemsediini dile getiren Aydn, Gayemiz ve gayretimiz bölgemizin sorunlarna ortak akl ve irade ile çözümler aramak. Tüm kesimlerin fikir ve önerilerini önemsiyoruz. Farkllklarmz zenginlie dönütürmek istiyoruz. Demokratik ve katlmc bir anlayla hareket ediyoruz. lk bulumamz verimli geçti, bize gelecek için de umut verdi. çok güzel bir tablo olutu. Katlm gösteren tüm dostlara teekkür ediyorum. Bu bulumalarn devamn getirerek, ortak akl ve iradeyi hakim klmaya devam edeceiz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git