Başkan Beyoğlu’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97.yılı nedeniyle mesaj yayınladı. Başkan Beyoğlu mesajında 97 yıl önce ülkemizi işgal eden emperyalist güçlere karşı milletimizin verdiği kahramanca mücadeleye dikkat çekerek aynı ruhun bugün de diri olduğunu söyledi.

Haberler 30.08.2019 - 12:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milletimiz bamszla olan sevdasn ortaya koydu

Bakan Beyolu,Vatanmz parçalamak ve milletimizi esaret altna almak isteyen emperyalist güçlere kar yokluk içinde,zor koullarda tek vücut olan aziz milletimizin bamszl uruna gösterdii sarslmaz azim ve kararll, dünya tarihinde eine az rastlanan büyük bir zafere imza atmasyla sonuçlanmtr.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Keml Atatürkün önderliinde, 26 Austosta balayan ve 30 Austos 1922de tarihe altn harflerle yazlm esiz bir zaferle sonuçlanan Bakomutanlk Meydan Muhaberesi ile vatan topraklarmz dümandan arndrlarak milletimiz bamszlna kavumu ve zaferin ardndan kurulan Türkiye Cumhuriyeti, gücünü aziz milletinden alan güçlü bir devlet olarak tarih sahnesine çkmtr.Tarihi baarlarla dolu olan milletimiz bu zaferle tüm mazlum halklara örnek tekil edecek biçimde emperyalist anlaya unutulmayacak bir ders vermi olup hiçbir koulda bamszlk ve hürriyetinden ödün vermeyeceini ilan etmitir.

15 Temmuz destan vurgusu

çanakkalede, stikll Harbinde, 15 Temmuzda, Frat Kalkan ve Zeytin Dal Harektlarnda olduu gibi bu gün de ülkemizin bölünmez bütünlüüne, birliine ve dirliine yönelik hain saldrlara kar, aziz milletimiz, geçmiten ald ilhamla, milli birlik ve beraberlik uuru içinde, hür ve bamsz yaama idealleri uruna dimdik ayakta kalmaya devam edecektir.

Bata Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere stiklal mücadelemizin kahramanlarn, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüü için canlarn seve seve veren aziz ehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve ükranla anyor,Zafer Bayrammzn 97.yln en kalbi duygularmla kutluyorum.dedi.

Ana Sayfaya Git