Başkan Erdoğan talimatı verdi! Çakarlar sönecek, konvoy kısalacak!

Vatandaşların devlet yöneticileri içi yol kesilmesi ve çakarlarla ilgili şikayeti artınca harekete geçildi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti üst düzey yöneticileri, eski bakanlar, milletvekilleri ve belediye başkanları da dahil çakarlı araç kullanılmamasını istedi. Acil durumlar ve trafiğin yoğun olduğu zamanlar dışında yollar da kesilmeyecek. Devlet yöneticilerinin konvoyları da küçülecek.

Haberler 02.07.2019 - 11:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vatandan trafikte çakarl araç ve yol kesme rahatszlna Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan el koydu. Erdoann kurmaylaryla yapt toplantda, çakarl araç kullanm ve makam araçlarnn rahat geçii için yollarn kesilmesi sebebiyle vatandan rahatszl gündeme geldi. Kurmaylar, seçim çalmalarnda vatandalardan bu yönde ikayet ve tepki aldklarn Erdoana aktard.

KONVOYLAR KISALACAK

Baz eski bakan ve milletvekillerinin araçlarnda hala çakar lamba kulland yönündeki eletiriler de toplantda dile getirildi. Erdoann bundan sonra AK Parti kurmaylar, belediye bakanlar, eski bakan ve milletvekilleri dahil kimsenin çakarl araç kullanmamasn istedii örenildi. Acil durumlar ve trafiin youn olduu zamanlar dnda yollar da kesilmeyecek. Devlet yöneticilerinin konvoylar da küçülecek.

LK ERDOAN UYGULADI

Yeniafakn haberine göre; konvoydaki araç kalabal heyette yer alan danman ve dier bürokratlarn kullanaca toplu servis ile en aza indirilecek. Bu konuda kurmaylarna kesin talimat verdii örenilen Cumhurbakan Erdoan, daha önce bir grup toplants çknda danmanlarna Havaalanna giderken arkamzda saysz araç oluyor. Neden herkes ayr araçlara biniyor? Herkes iki minibüste toplansn diye uyarda bulunmutu. En son G-20 zirvesi için Japonyaya giden Erdoann geçiinde Ankara-Esenboa yolu trafie kapatlmad.

Ana Sayfaya Git